Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

ZIEN: Netflix giet spannendste ‘Sex/Life’-momentjes in compilatievideo

Jolien Meremans

Er zijn weinig series die ons zó opgewonden krijgen als ‘Sex/Life’. Elk excuus is dan ook goed genoeg om Brad en Billie nog eens in, euhm, actie te zien. Zoals een compilatievideo, bijvoorbeeld.


Netflix weet wat goed is: ‘Sex/Life’. De serie is by far de meest veelbesproken Netflixhit van het jaar en daar speelt de streamingdienst maar wat graag op in. Of er een vervolg komt op de hete reeks valt voorlopig nog af te wachten, maar Netflix teaset – in alle betekenissen van het woord – in afwachting van dat hopelijk goede nieuws er alleszins gretig op los. Het goot de meest spannende scènes in een compilatiefilmpje.

Spannende fragmenten


‘Zet je schrap voor zeven scènes uit “Sex/Life” die je doen blozen. Welk moment doet jouw hart sneller slaan’, schrijft Netflix bij de video op YouTube. De beruchte douchescène uit de derde aflevering krijg je niet te zien – want zeg nu zelf: die heb je intussen toch al genoeg bekeken, niet? ? Wel enkele andere, ietwat ondergewaardeerde, fragmentjes die de serie nog net dat tikkeltje intenser maakten komen in het filmpje aan bod.

En voor wie dacht dat enkel Billie en Brad een plekje in de compilatie verdienen: ook Cooper en Sasha kunnen er wat van! Maar wat ons betreft, werden heus niet alle hete fragmentjes aan de video toegevoegd. We want more! Bis! Bis! Bis!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '