https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

WENEN: Samson & Gert nemen allerlaatste, ontroerende videoclip op

Toen Gert Verhulst in april zijn pensioen als Gertje aankondigde, was dat voor velen een shock. Negen maanden later komt het definitieve afscheid pijnlijk dichtbij. De allerlaatste videoclip werd ingeblikt en zal binnen twee weken op ons losgelaten worden. Daarna resten er enkel nog de afscheidsshows.


‘Het is het allerlaatste liedje dat we voor jou zingen’, zingt Gert Verhulst in het allerlaatste liedje dat hij voor ons zingt. Bij dat laatste lied hoort een videoclip, en die werd woensdag in het bijzijn van de volledige cast – ook Octaaf, die enkele jaren geleden al stopte – en heel wat figuranten opgenomen. Wijlen Ann Petersen, die mevrouw De Bolle speelde, was erbij via archiefbeelden die op de achtergrond geprojecteerd werden. Volgens Studio 100 wordt de clip ‘een feest van nostalgische beelden en hilarische taferelen’.

‘Het allerlaatste liedje’ lijkt een emotioneel afscheidslied te zijn. Op de Instagram Story van Studio 100 zien we Gert Verhulst achter een piano die zingt ‘Lieve vriendjes en vriendinnetjes, bye bye‘, terwijl op de achtergrond een beeld van mevrouw De Bolle getoond wordt. De burgemeester, Octaaf, Alberto en Van Leemhuyzen staan achter hem, duidelijk geëmotioneerd. We voelen de nostalgische traantjes al opwellen.

Het echte afscheid


‘Het allerlaatste lied’ komt uit op 27 november, de bijhorende videoclip volgt twee dagen later. Voor Gert en zijn collega’s – minus Octaaf – is dit echter niet het definitieve afscheid. In december beginnen de afscheidsshows in het Pop-Up Theater in Puurs, en die zouden volgens Verhulst zelfs al lopen tot en met mei. ‘De allerlaatste afscheidsshow zal dan het definitieve einde zijn’, vertelt Gert in het VTM Nieuws, ‘en dat wordt heel emotioneel.’  Je kan nog steeds tickets voor de afscheidsshows kopen op de website van Studio 100.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content