Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Warner Bros.

Het vervolg op 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' was voorzien voor 2020, maar komt nu pas een stuk later in de bioscoop.

AHA: dit is de nieuwe releasedatum voor ‘Fantastic Beasts 3’

In januari maakte Warner Bros. bekend dat de productie van het derde deel van ‘Fantastic Beasts’ vertraging had opgelopen. Het was nog niet officieel of ze de geplande releasedatum (2020) zouden halen, maar nu hebben de makers bevestigd dat de film pas later in de bioscoop zal verschijnen.


De productie van ‘Fantastic Beasts 3’ stond begin 2019 op de planning, maar werd verschoven naar eind dit jaar. Het derde deel werd normaal verwacht in 2020, maar nu hebben de makers officieel bekendgemaakt dat ze de geplande releasedatum niet zullen halen. Bij Warner Bros. hebben ze duidelijk gemaakt dat ze niets willen overhaasten en dat ze daarom besloten hebben om de opnames uit te stellen. Het vervolg is dan ook voorzien voor 12 november 2021, een jaar later dan oorspronkelijk de bedoeling was.

Wat mogen we nog verwachten?


Op het einde van de film kregen we te zien hoe Grindelwald ontsnapt. Dit deed hij trouwens niet alleen, want de tovenaar wist heel wat bondgenoten te verzamelen waaronder enkele vrienden van Newt. In de derde film krijgen we dan ook te zien hoe Newt en zijn vrienden Grindelwald proberen te verslaan. ‘Fantastic Beasts 3’ is bovendien nog lang niet het einde van het verhaal, want er staan in totaal vijf films op de planning. Na deze hebben we er dus nog twee te gaan!

Meer film: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '