Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Pauline maakt een verpletterende indruk tijdens haar auditie.

TEASER: is dit nu al de winnares van ‘Regi Academy’?

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Waar zijn die handjes? Of beter gezegd waar is die prachtige stem? Want Regi gaat in het nieuwe VTM 2-programma ‘Regi Academy’ op zoek naar een zanger(es) voor zijn nieuwste single. De zender loste als teaser de auditie van Pauline en het lijkt erop dat de Limburgse een grote kans maakt om de wedstrijd te winnen.


Vanaf morgen, donderdag 19 augustus, kan je op VTM 2 naar ‘Regi Academy‘ kijken. Daarin gaat de top-dj op zoek naar een tot nu toe nog onbekende stem om zijn volgende single in te zingen. Regi scoorde de laatste jaren de ene na de andere hit en hij won afgelopen weekend nog samen met Niels Destadsbader de Radio 2 Zomerhit met ‘De wereld draait voor jou’. Voor zijn volgende succes wil hij de hulp inschakelen van een ruwe diamant. Die laatste zal ook samen met de man optreden in het Antwerps Sportpaleis tijdens zijn eerste soloconcert op 30 oktober.

Kippenvel


De selecties gingen deze zomer van start op het strand van Oostende. Naast Regi zitten ook Jaap Reesema, Olivia Trappeniers en zijn rechterhand Lester Williams in de jury. Camille Dhont geeft de kandidaten naast het podium insider tips en extra mental support. ‘Het niveau van mijn vorige singles is bijzonder hoog’, vertelde Regi eerder. ‘Ik kan niet terug. Ik heb echt stress omdat ik schrik heb dat er niks gaat bijzitten.’ Bij sommigen zal ‘de mayonaise niet pakken’ zoals Regi het zelf zo mooi verwoordt, maar bij anderen is het er boenk op.

Pauline uit Lommel is daar zo eentje van. VTM lost in een teaser voor het programma haar auditie en we moeten eerlijk toegeven dat we er kippenvel van krijgen! En we zijn duidelijk niet de enigen, want vanaf dat de Limburgse met haar stem de hoogte ingaat, krijgt ze vier gouden handjes en is ze dus door naar de volgende ronde. Regi is zelfs zo enthousiast dat de show wat hem betreft gestopt mag worden, want hij heeft zijn ruwe diamant gevonden. Als dit het niveau is van de selecties, dan kunnen we niet wachten om meer te horen!

‘Regi Academy’ is vanaf donderdag 19 augustus om 21u30 te zien op VTM 2.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '