Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© azrul aziz via unsplash

Waag je kans en schrijf je nu in!

Nieuw realityprogramma zoekt enthousiaste koppels voor een avontuur op een tropische bestemming

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Hebben jij en je partner zin in een gratis reisje naar een exotische bestemming en wat avontuur? Schrijf je dan nu in voor het nieuwe realityprogramma ‘Love Koppels’.


Nu ‘Temptation Island’ bijna zo saai is geworden als een heruitzending van een snookerwedstrijd, is het hoog tijd voor een nieuw realityprogramma met koppels. Lang zullen we waarschijnlijk niet hoeven te wachten, want productiemaatschappij Blue Circle – die ook de casting deed voor de kandidaten van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ – is momenteel volop op zoek naar enthousiaste en knappe koppels die wel van een uitdaging houden.

Jij en je partner zouden op reis mogen gaan naar een prachtige tropische bestemming met parelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Daar kunnen jullie baden in luxe. Klinkt veelbelovend! Aan bij wie er alarmbelletjes beginnen af te gaan, verzekert de productie dat het zeker niet gaat om een format als ‘Temptation Island’.

Lijkt dit wel iets voor jou en je lover? Schrijf je dan nu in via hun website en kom – om het in hun eigen woorden te zeggen – ‘de liefde vieren in dit nieuwe programma’. Het enige wat je moet doen, is je gegevens invullen, vertellen hoe lang jullie samen zijn en twee recente foto’s uploaden. In een later stadium krijg je meer informatie over het mysterieuze liefdesexperiment. Succes!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '