Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Studio 100/SBS/NBC

Heel wat specials, kerstcontent en programma's die in het teken staan van De Warmste Week!

Deze programma’s, specials en films wil je deze week zien

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Elke maandag verzamelen we de leukste kijktips van de week, zodat je je bijna niet kán vervelen. ‘Dancing with the Stars’, ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’, ‘The Handmaid’s Tale’… Er is voor elk wat wils momenteel. Je tv-planning nog wat verder aanvullen? Deze titels wil je deze week gezien hebben.

Dagelijkse kost: het Nationale kerstmenu

Jeroen Meus trekt alles uit de kast en gaat in de keuken aan de slag met een haalbaar en feestelijk vijfgangenmenu voor Kerstmis dat je zelf thuis kan creëren.

Van maandag 20 t.e.m. vrijdag 24 december om 18u15. Wie wil kan alle afleveringen ook nu al via VRT NU bekijken.

Switch

Adriaan Van den Hoof ontvangt drie weken lang telkens vijf bekende Vlamingen die aan het quizzen slaan. De eerste week staat in teken van De Warmste Week en Philippe Geubels, Fien Germijns, Rik VerheyeSoe Nsuki en Meryem El Mandoudi nemen het tegen elkaar op.

Vanaf 20 december elke maandag t.e.m. donderdag om 19u50 op Eén.

First dates teens

Jawel, VRT komt ook met een Teens-versie van ‘First Dates’. Daarin gaan jongeren niet per se op zoek naar ware liefde, maar doen ze het voor de date-ervaring.

De eerste twee afleveringen zijn op maandag 20 en dinsdag 21 december om 21u35 te zien op Eén. De andere vijf afleveringen zullen te zien zijn op VRT NU.

Blokken voor De Warmste Week

Deze week spelen de kandidaten niet enkel voor zichzelf, maar ook ten voordele van De Warmste Week. Als de finalisten het woord juist raden, gaat er bovenop hun prijs duizend euro naar de projecten van De Warmste Week.

Van maandag 20 t.e.m. vrijdag 24 december om 18u30.

Dance Dreams

In deze nieuwe Vlaamse realityreeks volgen we een jaar lang zeven jonge gedreven danstalenten die tot het uiterste gaan om de top van de Belgische en internationale danswereld te bereiken. Daarin worden ze gesteund door hun fiere ouders die volledig achter hen en hun dansdromen staan.

Vanaf 21 december elke dinsdag op Play5.

Bake Off Vlaanderen Kerst

In deze kerstspecial van ‘Bake Off Vlaanderen’ trekken vier bekende Vlamingen hun keukenschort aan. Natalia, Bockie De Repper, Astrid Coppens en Jennifer Heylen om de titel van Beste Kerstbakker 2021!

Woensdag 22 december om 20u35 op Play4.

De Warmste Week slotshow

In de slotshow van De Warmste Week blik Siska Schoeters terug op alle acties die georganiseerd werden voor het goede doel en wordt het eindbedrag bekendgemaakt.

Vrijdag 24 december om 17u op Eén.

Daens de musical

In het Aalst van 1888 werkt de bevolking onder erbarmelijke omstandigheden in de textielfabrieken. Daens verzet zich tegen de wantoestanden.

Vrijdag 24 december om 20u35 op Play4.

Vrede op aarde

Sven de Leijer blikt terug op het afgelopen jaar. Juryvoorzitter Jan Peumansen en juryleden zoals Philippe Geubels, Imke Courtois en Jennifer Heylen reiken de Vrede op aarde-awards uit aan onder andere Dwarsligger van het jaar, TV-revival van het jaar en Hit van het jaar.

Vanaf 24 december elke weekdag en zaterdag rond 21u35 op Eén.

F.C. De Kampioenen kerstspecial

In hun vertrouwde café vieren de kampioenen Kerstmis met z’n allen, en daar horen natuurlijk pakjes, lekker eten en herinneringen bij.

Vrijdag 24 december om 21u45 op Eén.

Michael Bublé’s Christmas in the City

Op kerstavond extra sfeer en gezelligheid? Michael Bublé zorgt met zijn kerstconcert voor de muziek en krijgt hij enkele gasten over de vloer.

Vrijdag 24 december om 23u15 op Eén.

Château Planckaert special

De familie Planckaert besluit een Breugelfestijn te organiseren in een van de kamers van het kasteel. Francesco en Christopher zorgen nog voor een verrassing.

Zaterdag 25 december om 20u20 op Eén.

Loslopend kerstwild

De feestdagen brengen niet enkel gezelligheid met zich mee, maar ook lasten. In twee feestspecials wordt er gelachen met allerlei zaken, van onvermijdelijke feestkilo’s tot de verplichte nieuwjaarsdrink op het werk.

Zaterdag 25 en zondag 26 december om 21u55 op Eén.

Taboe

Philippe Geubels is terug met een tweede seizoen van ‘Taboe’, waarin de komiek lacht om mensen waar je eigenlijk niet om mag lachen.

Vanaf 26 december elke zondag om 20u05 op Eén.

PS lees hier zeker het interview met Philippe Geubels over het nieuwe seizoen van ‘Taboe’.

Jacques Vermeires Zaalshow 1

Op tweede kerstdag zendt VTM de zaalshow van comedian Jacques Vermeire uit 1993 uit. Legendarische typetjes zoals Fonske Verzele en Kevin Vermeulen zorgen voor het entertainment.

Zondag 26 december om 21u05 op VTM.

Match

Average Rob is Stan, een twintiger die net gedumpt werd door zijn vriendin. Maar hij blijft niet bij de pakken zitten en gaat op zoek naar een nieuw lief en succes in het leven. Ondertussen wordt Stan zonder dat hij het weet becommentarieerd door twee sportverslaggevers (Clara Cleymans en Nico Sturm).

Vanaf zondag 26 december te bekijken op VRT NU.

PS naast alle bovenstaande programma’s en specials, zijn er de komende week ook weer een heleboel films te zien. Opnemen is de boodschap, dus! Een overzicht van onze favorieten:

 • Momentum‘, maandag 20 december om 20u35 op VTM 4.
 • Bad Moms 2‘, donderdag 23 december om 20u35 op VTM 3.
 • The Family Stone‘, donderdag 23 december om 22u35 op VTM 3.
 • Home Alone‘, vrijdag 24 december om 20u30 op VTM.
 • Miracle On 34th Street‘, vrijdag 24 december om 22u35 op VTM.
 • E.T.‘, zaterdag 25 december om 18u15 op VTM 3.
 • Office Party‘, zaterdag 25 december om 19u45 op Play5.
 • Angels & Demons‘, zaterdag 25 december om 20u25 op VTM 2.
 • Dr Seuss’ the Grinch‘, zaterdag 25 december om 20u25 op VTM 3.
 • Finding Neverland‘, zaterdag 25 december om 21u50 op Play5.
 • Allemaal Familie‘, zaterdag 25 december om 21u50 op VTM.
 • The Holiday‘, zaterdag 25 december om 22u05 op VTM 3.
 • Forrest Gump‘, zondag 26 december om 22u50 op VTM 2.
 • Braveheart‘, zondag 26 december om 22u05 op Play6.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '