Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘We hebben ups en downs meegemaakt, maar nu zijn we weer goed.’

PREVIEW: Julie en Maxime bezoeken mama Eva Pauwels in ‘De Vermeires’

In de nieuwe realityreeks ‘De Vermeires’ krijg je een inkijk in het leven van Jacques Vermeire, zijn zoon Maxime, dochter Julie en haar vriend Laurins. In de tweede aflevering gaan ze op bezoek bij mama Eva Pauwels en trekken ze naar dierenpark Pairi Daiza.

Vorige week konden we in ‘De Vermeires’ genieten van een hondenfeestje vol überschattige labradoodles, kroop pater familias Jacques opnieuw even in zijn DDT-kostuum en ontdekte Julie dat haar grote liefde Laurins een bepaalde interesse totaal niet deelt: de wereld van ‘Pokémon’. Ook in de tweede aflevering wordt het een heuze beestenboel en komen we ook meer te weten over mama Eva Pauwels.

Mama Eva Pauwels

Jacques Vermeire en Eva Pauwels zijn al meer dan 20 jaar gescheiden. Eva had een tijdje weinig contact met haar kinderen, maar die band is ondertussen wel hersteld. ‘Nu ik in Kortrijk woon ga ik zeker wekelijks bij mijn grootouders en mama langs’, zegt Julie. Voor Maxime, die momenteel terug bij Jacques in Keerbergen woont, is het al even geleden: ‘We hebben ups en downs meegemaakt, maar nu zijn we weer goed. De sfeer is opnieuw leuk en iedereen komt overeen, dat is belangrijk. Want dat is een tijdje moeilijk geweest.’

Julie en Maxime brengen samen met hun mama en oma een bezoekje aan hun overgrootmoeder die ondertussen 97 jaar oud is. Bij haar thuis hangt een opvallend naaktschilderij van niemand minder dan mama Eva Pauwels zelf. Dat is even schrikken voor Maxime!

De Vermeires
© VTM

Een uitstapje naar Pairi Daiza

De Vermeires waren nog nooit eerder in dierenpark Pairi Daiza geweest, hoog tijd dus voor een uitstapje met papa Jacques. Marc Coucke is mede-eigenaar van het dierenpark én een van Jacques zijn beste vrienden. De familie krijgt dan ook een privérondleiding doorheen het park van de enige echte Marc himself.


‘De Vermeires’ zie je elke zaterdag om 20u20 op VTM en op VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '