Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIJF

We komen meer te weten over wat er gebeurde na 'Temptation Island VIPS'.

ZIEN: Pommeline gaat confrontatie met ex Fabrizio aan in ‘Celebs gaan daten’

Amper vier maanden na de pijnlijke breuk met haar verloofde Fabrizio, ging Pommeline het datingavontuur aan in ‘Celebs gaan daten’. Geen wonder dat de ex-‘Temptation’-verleidster het moeilijk had. Goedele zet de exen in de komende aflevering samen op haar sofa in de hoop een definitief punt achter de hele historie te zetten.

 
‘Temptation Island VIPS’ loopt nog op VIJF, maar we weten allemaal dat Pommeline en Fabrizio niet ongeschonden uit het avontuur kwamen. Niet lang na de opnames zette Fabrizio een punt achter de relatie. Er zou ook sprake geweest zijn van overspel met verleidster Julia. Pommelines hart was gebroken en toen de opnames voor ‘Celebs gaan daten’ enkele maanden later van start gingen, was het allesbehalve gelijmd.

‘Heel veel pijn’


In een preview van de derde aflevering, die komende vrijdag op VIJF te zien is, zien we Fabrizio verschijnen. Poms ex-verloofde vertelt dat hij heeft opgevangen dat het datingproces moeizaam gaat, omdat Pommeline het hoofdstuk met hem nog niet heeft afgesloten. Hij wil met haar praten, maar al snel wordt het gesprek erg pijnlijk. We zijn vast niet de enigen die Pom spontaan een knuffel willen geven.


 Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '