Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dan komen we ein-de-lijk te weten of Elsa Jules (en haar vrienden) vergeeft!

OUI OH OUI: ‘Plan Coeur’ is binnen een dikke maand al terug

Goed nieuws voor de romantische zieltjes onder ons: het tweede seizoen van ‘Plan Coeur’ staat zéér binnenkort op Netflix. Nog een dikke maand wachten en dan komen we te weten of Elsa de deur heeft geopend voor de liefde!


In het tweede seizoen van ‘Plan Coeur’ zijn we enkele maanden na het einde van seizoen 1. Elsa heeft een tijdje in ‘Buenos Aires’ gewoond en is klaar om terug te keren naar Parijs. Maar is ze ook klaar om haar vrienden te vergeven?

Die vrienden hebben niet stilgezeten terwijl Elsa weg was. Milou en Antoine hebben het plezier van het ouderschap ontdekt, inclusief wasbare luiers, terwijl Charlotte zich volledig focust op Pinkars, haar taxibedrijf voor vrouwen. Maar de allergrootste vraag is niet of Elsa het goed zal maken met haar beste vriendinnen, maar wel of ze aan het einde van het eerste seizoen de deur opende voor Jules. Allez, Elsa, zeg gewoon oui!

Het tweede seizoen van ‘Plan Coeur’ is vanaf vrijdag 11 oktober volledig te vinden op Netflix. Wat denk je: dit weekend het eerste seizoen opfrissen? Mais oui, bien sûr!

Meer series om naar uit te kijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '