Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

Van de Veire meet zich een nieuwe look aan voor de revival van het populaire programma.

Peter Van de Veire presenteert ‘Big Brother’ vanaf begin 2021

Peter Van de Veire zal begin volgend jaar ‘Big Brother’ presenteren. Het realityprogramma maakt na meer dan dertien jaar een comeback. Het nieuwe seizoen wordt er eentje met Vlaamse en Nederlandse kandidaten.


Afgelopen zomer lanceerde VIER een oproep voor een nieuw seizoen van het wereldwijd gekende format ‘Big Brother’. Op enkele dagen tijd werden al meer dan 3.000 mensen bereid gevonden zich wekenlang te laten opsluiten in een huis waar ze 24 uur op 24 gefilmd worden. Begin volgend jaar zullen de Vlaamse en Nederlandse kandidaten het ‘Big Brother’-huis betreden onder begeleiding van Peter Van de Veire (48) en zijn Nederlandse collega Geraldine Kemper (30). Je kon haar begin dit jaar al aan de zijde van Bartel Van Riet zien in ‘Expeditie Robinson’, ook een Vlaams-Nederlandse samenwerking.

New look, who dis?


Van de Veire deelt het ‘Big Brother’-nieuws op zijn Instagrampagina. Op de foto’s voor het programma heeft de presentator zich een nieuwe look aangemeten. Met zijn gekortwiekte en met gel opzij gekamde haren, een stoere leren jas en witte, sportieve sneakers wijkt Van de Veire ver af van de strakke pakken waarin hij zich normaal hijst voor programma’s als ‘Het Rad’ en ‘The Battle’. Of de look al dan niet geslaagd is, laten wij mooi in het midden.


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 ‘Big Brother’ zal vanaf begin volgend jaar uitgezonden worden op VIER en RTL 5. Een exacte datum wordt nog bekendgemaakt. Van de Veire en Kemper presenteren de startshow, een wekelijkse liveshow en de finale van het programma.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '