Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Dit zag je niet in de eerste aflevering van het tweede seizoen.

ZIEN: dansjes, neuspeuteren en verrassende onthullingen in ‘Over De Oceaan’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het tweede seizoen van ‘Over De Oceaan’ ging gisteren van start. Krijg je er maar geen genoeg van, dan hebben we goed nieuws voor je, want Play4 heeft enkele extra beelden die de eerste aflevering nét niet haalden.

Je kon gisteren zien hoe Annelien Coorevits, Elodie Ouedraogo, Gert Verheyen, James Cooke, Jonas Geirnaert en Ella Leyers aan hun grote avontuur begonnen. Ze zeilen vanuit Gran Canaria, zonder ervaring en zonder enige hulp van buitenaf, meer dan 5000 kilometer naar het eiland Santa Lucia. Het afscheid was zwaar, zeeziekte sloeg bij sommigen al keihard toe en de competitiegeest werd aangezwengeld door kapitein Piet na een goede start.

Moppen tappen

Er gebeurt zodanig veel op die boot dat zelfs hele toffe momenten de aflevering niet halen. Play4 wilde je deze fragmenten niet onthouden en goot ze in een video met extra beelden. We zien dat Elodie eigenlijk een prinses is, of toch vijf honderdsten. James maakt er tijdens het zeilen zelfs een heuse musical van met zingen en dansen.

Gert vindt de ideale oplossing tegen zeeziekte en de andere proberen het te raden. De gekste dingen passeren de revue: van brood in je oren stoppen over aan land blijven (duh!) tot zelfs neuspeuteren. Het antwoord is eigenlijk simpel: moppen tappen! We weten dus wat we de komende afleveringen te zien zullen krijgen.

Over De Oceaan’ zie je elke maandag om 21u op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '