Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Vijf kandidaten met een burn-out zullen op de zorghoeve samenwerken met zes mensen met een beperking.

PREVIEW: hartverwarmende én confronterende kennismaking in ‘Out Of Office’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Bruno Vanden Broecke brengt in het nieuwe programma ‘Out Of Office’ vijf mensen die kampen met een burn-out samen met zes mensen met een beperking die wel met volle goesting werken op een zorgboerderij. Met z’n allen bouwen ze een oude stal om tot een biowinkel. In een preview zien we dat dit gepaard gaat met een lach én een traan.

Je kan komende maandag, 21 november, naar het nieuwe VTM-programma ‘Out Of Office’ kijken. Daarin werken Irina, Dennie, Margaux, Walter en An die een voor een een burn-out hebben samen met de medewerkers van de Emiliushoeve. Op deze zorgboerderij staan ze Willem, Kristi, Robin, Joël, Stijn en René bij in hun dagelijkse taken zoals het voederen van de dieren en het planten van groentjes. Maar ze gaan ook met z’n allen een grote uitdaging aan: een oude stal in zes maanden tijd omtoveren tot een biowinkel waar mensen onder meer soep en groenten kunnen kopen.

Rake vragen

In de eerste aflevering maken ze kennis met elkaar. Dat gaat er onmiddellijk heel hartelijk aan toe. Zo geeft Kristi aan iedereen een dikke knuffel. Maar tegelijkertijd is het ook confronterend. Zeker wanneer Stijn – helemaal goedbedoeld – rake vragen afvuurt op Margaux over haar burn-out, en die laatste het plots moeilijk krijgt.

Het team gaat onmiddellijk aan de slag. Ze verzamelen gras voor de paarden, planten savooikool, geven de dieren, waaronder een überschattig biggetje, eten én slopen ze de oude stal. De bedoeling is dat Margaux en co met dit experiment ontdekken wat ze écht willen in het leven. De grote vraag is of ze terugkeren naar hun oude job of toch een volledig ander pad zullen bewandelen.

‘Out Of Office’ zie je vanaf 21 november elke maandag om 20u45 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '