Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© ABC

SPOTTED: deze 2 actrices duiken op in het 16de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’

De cast van ‘Grey’s Anatomy’ kennen we ondertussen al redelijk goed, maar af en toe halen de makers er een aantal andere bekende gezichten bij. Zo maakten in het verleden al Demi Lovato en Mandy Moore hun opwachting. En ook in het 16de seizoen van de doktersserie krijgen we twee actrices te zien die we maar al te goed kennen…


Begin deze maand bevestigden ze bij ABC dat we in het 16de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ een kleine reünie te zien zouden krijgen. Het gaat om de derde aflevering en deze kreeg bovendien de toepasselijke benaming ‘Reunited’ met zich mee. De episode wordt in de Verenigde Staten uitgezonden op 10 oktober, maar wanneer deze bij ons zal verschijnen, is voorlopig nog niet bekend. Al kijken wij er enorm hard naar uit, want het zijn namelijk twee van de zusjes Halliwell die hun opwachting maken in de serie.

#CastFromThePast


In de aflevering wordt er een patiënt hersendood verklaard nadat ze van een bouwwerf naar beneden valt. Vervolgens zijn het haar twee zussen die moeten beslissen of ze haar in leven willen houden of niet. De zusjes is kwestie worden gespeeld door niemand minder dan Alyssa Milano en Holly Marie Combs uit ‘Charmed‘. Ah, nostalgie!

Bovendien zijn Alyssa en Holly Marie niet de enige oude bekenden die we dit seizoen zullen terugzien in de serie. Volgens een bron zijn ze bij ABC bezig om nog een bekend gezicht terug te halen en dit keer gaat het om iemand die al eerder meespeelde in de dramareeks. ‘Ik probeer om iemand terug te krijgen, maar voorlopig is het nog een misschien’, aldus showrunner Vernoff. Wij hopen alvast dat het om Cristina Yang, het personage van Sandra Oh, gaat!

Nog meer ‘Grey’s Anatomy’: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '