https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © GoPlay

En er was ook goed nieuws voor zijn trouwe vriend Nischie waarmee Viktor Verhulst op pad ging.

Dit is het bedrag dat ‘Viktors Grote Ruiltocht’ uiteindelijk opleverde

Ysaline Pollet

Viktor Verhulst (27) begon begin augustus aan een nieuw avontuur. Hij startte een grote ruiltocht met een ei in de hoop zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Het Blauwe Kruis van de Kust. In ‘De Cooke & Verhulst Show’ werd gisterenavond het laatste item geveild en werd de uiteindelijke opbrengst bekend.


Samen met zijn nieuwste vierpotige vriend Nischie, een zevenjarige Engelse buldog uit het asiel van Oostende, begon Viktor Verhulst aan een echt avontuur doorheen het land. ‘Viktors Grote Ruiltocht’ kon je vier weken lang van maandag tot donderdag meevolgen via GoPlay. Alles begon met een ei dat hij ruilde voor een ander object om dat dan ook weer in te wisselen tegen een item tot hij uiteindelijk een (hopelijk) waardevoller object in zijn bezit kreeg.

Groot marmeren beeld


Nu zit de ruiltocht erop en gisterenavond was Vik te gast bij ‘De Cooke & Verhulst Show’ om het finale item te veilen. Voor de show verkocht hij al een gesigneerd truitje van Niels Albert voor 500 euro. Gisterenavond werd het bod geopend op een groot marmeren beeld van meer dan 100 jaar oud. Het was ‘Stukken van Mensen’-veilingmeester Carlo Bonte die de veiling in goede banen leidde. Tijdens de show deden ook Niels Destadsbader, Gert Verhulst en James Cooke eens een bod voor het plezier van de show.

8500 euro


De serieuze bieders van dienst waren Frederik Laeremans en Romy en Niels uit ‘The Sky is the Limit’. Uiteindelijk ging het beeld voor 8000 euro naar het koppel uit Westerlo. Viktor kon het dierenasiel van Oostende dus blij maken met een cheque van 8500 euro. En dat is niet alles, want zijn trouwe vriend Nischie vond ook een thuis! De papieren werden gisteren nog getekend.


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content