https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © vtm

Spoiler alert!

OMG: deze kus in ‘Familie’ hadden we nóóit verwacht

Herlinde Matthys

Trouwe ‘Familie‘-kijkers vielen deze avond opnieuw bijna uit hun zetel. Twee personages uit de populaire VTM-serie deelden compleet onverwacht een wel heel innige kus.


De VTM-serie ‘Familie’ blijft haar kijkers maar verrassen. Vorige week vrijdag konden we nog genieten van een super spannende midseizoensfinale. Marie-Rose moest de moordpoging op Amélie noodgedwongen opbiechten, na goed speurwerk van Lars. Daardoor werd haar dochter Véronique, die al die tijd onschuldig vastzat in de gevangenis, eindelijk vrijgesproken.

Innig zoenen


Tijd om even te bekomen van die plotse wending krijgen we niet, want vanavond gebeurde er opnieuw iets volledig onverwacht. In de slotscène zagen we een kus tussen twee personages die we in de verste verte niet zagen aankomen. Emma (Bab Buelens) komt binnen bij Lucas (Tom Viaene), wanneer ze plots innig beginnen te zoenen. Alle ‘Familie’-kijkers waren sowieso in shock, al lijkt het ook een kus die er niet van het ene moment op het andere is gekomen.

De dochtertjes van Lucas en Emma werden bij de geboorte verwisseld in het ziekenhuis. Lucas zijn dochtertje Mila groeide op bij Emma en haar vriend Guido (Vincent Banic), terwijl hun biologische kindje Milou werd grootgebracht door hem. Toen dit alles uitkwam, beslisten ze om voor co-ouderschap te kiezen. De meisjes verblijven nu week om week bij Emma en Guido of bij Lucas.

Meer dan enkel vriendschap?


Blijkbaar groeiden Emma en Lucas stilletjesaan dichter naar elkaar toe en is er meer aan de hand dan enkel een goede vriendschap. Hoe dit verder zal verlopen, weten we niet, maar de komende afleveringen zal het sowieso awkward én bijzonder spannend zijn tussen Emma, Guido en Lucas.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content