Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

En sommigen zaten er nog stééds naast.

ZIEN: zo reageerden de kandidaten op de ontmaskering van de Mol

Vorige week was het zover: de finale van ‘De Mol’. We ontdekten eindelijk wie er al wekenlang de boel langs alle kanten zat te saboteren. Al kregen de andere kandidaten natuurlijk de première en keken ze samen naar de ontknoping van ‘De Mol’.

Vorige week zagen we hoe Lancelot zich kroonde tot de verdiende winnaar van het elfde seizoen van ‘De Mol’. In de laatste eliminatieronde versloeg hij Toos in een laatste sprint naar de eindmeet. Beide kandidaten wisten al een tijdje wie de Mol was en mochten dat nu dan ook van de daken schreeuwen: Commy is de Mol!

Maar er waren nog een hoop kandidaten die dat natuurlijk niét wisten. Hoog tijd dus om hen ook op de hoogte te stellen van wie hen wekenlang in de luren heeft gelegd. Samen keken ze naar de finale en stonden ze – eindelijk – oog in oog met de Mol.

Bewondering en verwarring

Al wisten nog steeds niet alle kandidaten wie nu écht de Mol was. Zelfs Thomas, die vlak voor de halve finale afviel, was tot op de laatste seconde overtuigd van Commy’s onschuld. Hij richtte ditmaal zijn pijlen op Lancelot.

Maar naast de verwarring, was er ook enorm veel bewondering voor de stiekeme streken van de Mol. En waren de kandidaten voor érg blij om elkaar terug te zien. Bekijk hier hun reacties op de ontmaskering.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '