Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

In de trailer die enkele expliciete beelden toont, vallen er meerdere slachtoffers.

ZIEN: de officiële trailer voor het tweede seizoen van ‘You’ bewijst dat Joe gevaarlijker is dan ooit

Vorige week liet Netflix nog maar net de teaser voor het tweede seizoen van ‘You’ op ons los en vandaag heeft het streamingplatform opnieuw een extraatje voor ons. Zo hebben ze net de officiële trailer vrijgegeven en die ziet er alvast bloedstollend uit. Let the countdown begin!


Eerder kwamen we al te weten dat Joe in het tweede seizoen van ‘You’ wegtrekt uit New York en zichzelf een nieuwe naam geeft. Zo begint hij een nieuw leven in Los Angeles en dit onder de naam Will. Alleen is hij nog niet helemaal klaar om zijn oude gewoontes achter zich te laten. In de officiële trailer voor het tweede seizoen is namelijk te zien hoe Joe/Will zijn nieuwe crush (lees: slachtoffer) Love Quinn gevonden heeft. Zij valt als een blok voor de charmes van de psychopaat en we kunnen alleen maar hopen dat haar lot niet hetzelfde is als dat van Beck, zijn vriendin uit het eerste seizoen.

Meerdere slachtoffers


Uit de eerste beelden kunnen we weinig positiefs uitmaken voor Love of voor wie nog in contact komt met Joe. Zo krijgen we te zien dat er ook in het tweede seizoen van ‘You’ verschillende slachtoffers vallen. Denk bijvoorbeeld maar aan de scène waar hij met bebloede handen in bad zit. In een eerder interview zei Penn Badgley al dat zijn personage gevaarlijker is dan ooit. ‘In het nieuwe seizoen heb ik een aantal zaken moeten doen met prothetische lichamen die redelijk misselijkmakend waren’, aldus Penn in een interview met Entertainment Tonight. Een ding is zeker: de acteur heeft duidelijk niet gelogen.

Toch lijkt het erop dat Joe ook wat tegenwind krijgt in de nieuwe afleveringen. In de trailer zien we namelijk heel wat fragmenten van Candace, zijn ex-vriendin. In seizoen 1 leek dit plaats te vinden in de verbeelding van Joe, maar zou het kunnen dat de brunette nog leeft? De key art van het nieuwe seizoen doet alvast vermoeden van wel. Hier konden we namelijk ‘Meet your match’ ofwel ‘ontmoet je gelijke’ gelezen. Het zou dus maar eens kunnen dat Joe in het seizoen twee een koekje van eigen deeg krijgt. Wij zijn alvast ontzettend benieuwd en kunnen niet wachten om de eerste aflevering te bekijken!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het tweede seizoen van ‘You’ is vanaf tweede kerstdag op Netflix te vinden en telt 10 afleveringen.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '