Home FASHION & BEAUTY Beauty Penn Badgley over het tweede seizoen van ‘You’: ‘Ik doe een aantal...

Penn Badgley over het tweede seizoen van ‘You’: ‘Ik doe een aantal misselijkmakende zaken’

'Joe is gevaarlijker dan ooit', aldus de acteur.

Het personage van Penn Badgley, Joe Goldberg, deed al een aantal twijfelachtige zaken in het eerste seizoen van ‘You’, maar ook in het vervolg zal hij onze wenkbrauwen een paar keer doen fronsen. In een interview gaf de acteur alvast een sneak peek van wat we mogen verwachten.

In het eerste seizoen van ‘You’ zocht Joe Goldberg vaak toevlucht tot zijn kelder om al zijn snode plannen uit te voeren. Zo moest Benji eraan geloven en later ook Beck zelf. Toch ziet het ernaar uit dat hij in het tweede seizoen van de serie zijn lesje nog niet geleerd heeft. Volgens Penn Badgley is zijn personage gevaarlijker en obsessiever dan ooit. ‘In het nieuwe seizoen heb ik een aantal zaken moeten doen met prothetische lichamen die redelijk misselijkmakend waren’, aldus Penn in een interview met Entertainment Tonight.

Ook gaan we in seizoen twee dieper in op wat er met Beck gebeurd is. ‘In de tweede aflevering van het tweede seizoen krijgen we meer te zien van wat hij haar aangedaan heeft. In het eerste seizoen hebben de makers de kijkers dit bespaard.’ Beck, zijn blonde ex-vriendin, blijft door zijn hoofd spoken en voor Joe lijkt het alsof ze niet dood is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wanneer het vervolg uitkomt op Netflix is momenteel nog niet bekend, maar wij tellen alvast ongeduldig af. Als we Penn Badgley mogen geloven, zal het tweede seizoen nét zo spannend worden als het eerste.

Lees ook: