Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Walt Disney Studios

Timon en Pumba, Scar, Nala, Zazoe: we krijgen iedereen te zien.

ZIEN: de officiële trailer van ‘The Lion King’ is nog mooier dan je had durven hopen

Als je al onder de indruk was van Disneys live-actionremake van ‘Beauty and the Beast’, moet je ‘The Lion King’ zeker zien. Dat bewijst de officiële trailer die Disney net loste. De wereld van ‘The Lion King’ die we zoveel jaren geleden leerden kennen, is nu nog zoveel mooier. We kunnen niet wachten tot we ‘m op 17 juli mogen herontdekken.


Herkenbaar en bevreemdend tegelijk, dat is het gevoel dat de officiële trailer van de ‘The Lion King’ je geeft. Toch als je een van de miljoenen mensen bent die opgroeide met de originele, getekende versie. Want je herkent zowat elk beeld in de trailer uit die eerste film, maar het feit dat de personages nu perfect geanimeerde, levensechte dieren zijn in plaats van cartooneske figuurtjes zet je zo weer met beide voeten in 2019. Het wordt wennen om zulke geloofwaardige leeuwen en everzwijnen te horen spreken en zelfs zingen, maar we zetten ons ongeloof met plezier even opzij. Want wat maakt deze trailer ons benieuwd. We beginnen alvast af te tellen: nog 98 dagen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Meer van Disney om naar uit te kijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '