Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Monterey better watch out!!!' schrijft Reese Witherspoon bij haar aankondiging.

Nóg een topactrice toegevoegd aan de cast van ‘Big Little Lies’ voor seizoen 2

Het lijstje van actrices die meespelen in de topserie ‘Big Little Lies’ wordt in het  tweede seizoen nóg indrukwekkender. De iconische Meryl Streep zal Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley en Laura Dern vervoegen op de set.

Mrs. Wright


Perry Wright mag dan wel – spoiler alert – dood zijn, zijn moeder komt in het tweede seizoen van ‘Big Little Lies’ naar Monterey om Celeste en haar vriendinnen het leven zuur te maken. Mevrouw Wright zal gespeeld worden door Meryl Streep, volgens velen zowat de beste actrice ter wereld. Reese Witherspoon, een van de hoofdrolspeelsters in de serie, deelde zonet haar enthousiasme over de casting met haar volgers op Instagram. Ze is naar eigen zeggen ‘beyond thrilled’, en wij met haar!

 

Het tweede seizoen van ‘Big Little Lies’ zal gebaseerd zijn op een novelle die Liane Moriarty, auteur van het gelijknamige boek, speciaal schreef voor de serie. Er was oorspronkelijk namelijk geen vervolg voor Celeste, Madeline en de rest, aangezien het volledige verhaal van het boek verteld werd in het eerste seizoen. Maar omdat het maken van de serie zo’n positieve ervaring was voor de cast en crew, werd er toch besloten er een tweede deel aan te breien. De opnames van het nieuwe seizoen beginnen in de lente van dit jaar, de afgewerkte afleveringen mogen we volgens HBO-baas Casey Bloys helaas niet meer dit jaar verwachten.

Meer nieuwe afleveringen om naar uit te kijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '