Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube: Universal Pictures UK

Nu kijken we nóg meer uit naar de zomer!

VIDEO: de nieuwe trailer van ‘Mamma Mia: Here We Go Again’ moet je vandaag gezien hebben

Eind december kregen we al een glimp van ‘Mamma Mia: Here We Go Again’ en vandaag hebben de makers opnieuw een trailer van de film vrijgegeven. Dit keer ligt de focus op de prachtige Amanda Seyfried en krijgen we voor de eerste keer haar oma (gespeeld door Cher!) te zien.


‘Mamma Mia: Here We Go Again’ speelt zich niet alleen af in het heden, maar ook in het verleden en de toekomst. Zo is de vervolgfilm zowel een prequel als een sequel voor de originele film.

Here we go again


We volgen onder andere Donna en haar vele liefdes, maar we krijgen ook te zien hoe Sophie moeilijkheden heeft om haar moeder te vertellen dat ze in verwachting is. Vervolgens gaan we heen en weer in de tijd en volgen we de zwangerschap van zowel moeder als dochter. Zet je dus maar schrap voor een emotionele rollercoaster!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De nieuwe trailer werd gisteren gelanceerd, maar op het uiteindelijke resultaat is het nog even wachten. ‘Mamma Mia: Here We Go Again’ komt in juli 2018 in de zalen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '