Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PHOTO NEWS

Nieuwe gezichten = new dramaaa!

ZIEN: deze 6 nieuwe stagiairs maken hun intrede in het 14de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’

Waar is de tijd dat Meredith, Izzie, Alex, Cristina en George (RIP) hun eerste stappen in de medische wereld zetten in het Seattle Grace Hospital? Intussen is dat alweer twaalf (!) jaar geleden. In het veertiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy‘ doen maar liefst zes nieuwe stagiair(e)s hun intrede. Tv-zender ABC maakte hun gezichten zopas bekend.


Een nieuw seizoen betekent ook een nieuwe wind in het intussen omgedoopte Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle. In het veertiende seizoen van onze favoriete ziekenhuisserie worden zes nieuwe stagiair(e)s geïntroduceerd. De namen van de acteurs en actrices bleven tot nu toe geheim, maar tv-zender ABC lichtte intussen een tipje van de sluier.

Zes ‘fresh faces‘ in Seattle én in Hollywood


Jake Borelli zal gestalte geven aan Levi en zal – spoiler alert! – al vrij snel het bed in duiken met Jo (Camilla Luddington). Jaicy Elliot speelt Taryn, Jeanine Mason vertolkt de rol van stagiaire Sam, Rushi Kota is Vik en Sophia Taylor Ali – Sabrina uit ‘Faking It‘ – zal je binnenkort kennen als Dahlia. Het personage van Alex Blue Davis – die je misschien herkent uit ‘NCIS‘ en ‘2 Broke Girls‘ – kreeg de naam Casey.

Het leuke aan de zes nieuwe gezichten is dat ze niet alleen nieuw zijn voor het ‘Grey’s Anatomy‘-publiek, maar ze komen ook allemaal pas piepen in Hollywood.

Sinds bekend raakte dat Jerrika Hinton (Stephanie Edwards), Tessa Ferrer (Leah Murphy) en Marika Domińczyk (Eliza Minnick) hun doktersjas aan de haak hingen, was het hoog tijd voor enkele nieuwe gezichten. Wij kunnen niet wachten om te zien wat voor drama ze met zich mee zullen brengen…

Foto: ABC


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '