Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Op 24 augustus is het eindelijk zover!

VTM lost eerste beelden van het nieuwe seizoen van ‘Familie’

De eerste beelden van het nieuwe seizoen van ‘Familie’? Daar hoeven we gelukkig niet langer op te wachten. VTM gaf zonet namelijk al een eerste teaser prijs en ze kondigden meteen ook de startdatum aan. Het lange wachten zit er voor de fans van ‘Familie’ dus bijna op. Finally!


‘Familie’-fans moeten hun favoriete serie al een tijdje missen. Enkele maanden geleden verdween de reeks omwille van het coronavirus even van de buis. Gelukkig konden de opnames voor het nieuwe seizoen in juni weer beginnen en daar krijgen we nu alvast het resultaat van te zien. VTM deelde namelijk net de eerste beelden van het nieuwe seizoen.

Een ding is alvast duidelijk: we mogen meteen de nodige dosis spanning verwachting. Zo weten we immers nog altijd niet hoe het afloopt tussen de hoogzwangere Hanne en haar ontvoerder Tony. En ook Benny komt te weten dat zijn beste vriend Jonas met zijn dochter Stefanie in bed gedoken is. Zal zijn avontuurtje het einde van hun vriendschap betekenen en blijft het wel bij die ene avond?


We hoeven niet gelukkig niet meer al te lang te wachten om een antwoord op onze vragen te krijgen. Op 24 augustus is het nieuwe seizoen van ‘Familie’ namelijk terug van weggeweest. VTM-kijkers die ondertussen helemaal verslaafd zijn aan de telenovelle ‘Sara’ hoeven trouwens niet te vrezen. In de week van 24 augustus kan je nog steeds om 20u40 naar de reeks kijken. Vanaf 31 augustus is er wél een verschuiving en is er steeds om 18u20 een nieuwe aflevering.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '