Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney

De film is vanaf 27 maart in de cinema te zien.

ZIEN: makers van live-actionremake ‘Mulan’ laten weer nieuwe beelden op ons los

Tijdens de Super Bowl werd er niet alleen een veelbelovende trailer voor de gloednieuwe ‘Minions’-film onthuld, maar ook de live-actionremake van ‘Mulan’ kreeg heel wat aandacht. De Disneyfilm verschijnt volgende maand al in de zalen en daarom besloten de makers om ons nog een laatste keer te verwennen met nieuwe beelden.


Net zoals in de originele film die dateert van 1998 neemt Mulan ook in de live-actionremake de plaats in van haar vader wanneer deze wordt opgeroepen om te gaan vechten in het leger. Verder zijn er echter wel enkele opmerkelijke verschillen met de oorspronkelijke Disneyfilm. Zo was er helaas geen plaats voor heel wat geliefde personages zoals de draak Mushu en krekel Cri-Kee. Ook haar love interest Li Shang is nergens te zien.

In de nieuwe beelden die op de Super Bowl werden vrijgegeven, krijgen we vooral veel actie te zien. Daarnaast focust deze trailer zich ook meer op de tijd die Mulan in het leger doorbrengt. Ook slechteriken Bori Khan en de heks Xian Lang komen aan bod. Het is duidelijk dat deze twee het Mulan nog erg lastig gaan maken in de film. Gelukkig hoeven we niet meer al te lang te wachten om te ontdekken wie de uiteindelijke winnaar zal worden, want de live-actionremake verschijnt eind maart in de zalen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '