Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

In Nederland wordt vanavond de laatste aflevering van 'Chateau Meiland' uitgezonden, maar de familie komt snel terug naar het scherm.

MERRY CHRISTMAS: er komen rond kerst nieuwe afleveringen met de Meilandjes

Vanavond zendt SBS6 in Nederland de laatste aflevering van seizoen 2 van ‘Chateau Meiland’ uit, en ook bij ons is het bijna gedaan met de Meiland-pret. Maar fans kunnen opgelucht ademhalen, want de familie keert in de kerstperiode alweer terug naar het televisiescherm.


 

SBS6 bevestigde zonet de geruchten dat de familie Meiland in de kerstperiode met nieuwe afleveringen komt. Het is niet duidelijk of de zender het over nieuwe afleveringen van ‘Chateau Meiland’ heeft, of over een nieuw programma waarin Martien, Erica, Maxime en Montana te zien zullen zijn. ‘Rond kerst is de familie op geheel eigen wijze terug op SBS6’, staat er te lezen op de site van de zender. ‘En dat belooft wat…’

Einde seizoen 2


Vanavond krijgen de Nederlandse fans van de familie Meiland de tiende en laatste aflevering van seizoen 2 te zien op SBS6. In het thuisland van de Meilandjes kijkt elke week minstens een miljoen mensen naar hun avonturen. Vorige week behaalde het programma zelfs een kijkcijferrecord van 1,5 miljoen!

Ook bij ons is de gekke familie steeds populairder. VIJF zendt morgen aflevering 7 van seizoen 2 uit. Wij zijn gelukkig dus nog vier weekjes zoet met de avonturen van Martien en compagnie.

Vader Meiland kreeg onlangs de vraag of er ook een derde seizoen komt en zei toen dat er nog niets zeker was. Ook dit nieuws bevestigt niets, aangezien de aankondiging van SBS6 evengoed over een soort kerstspecial met de familie kan gaan. We zullen nog even moeten wachten om te weten wat het wordt. De Nederlandse kijker kan Martien ondertussen nog aan het werk zien in ‘Cash or Trash’, de Nederlandse versie van ‘Schatten van mensen’. Martien, een echte antiekliefhebber, presenteert het programma.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '