Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© vtm

Er is een groot struikelblok.

NOOO: er komt misschien geen derde seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Tim Van Aelst, de bedenker van het populaire VTM-programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’, is niet zeker of er een derde seizoen komt.


Vanavond is helaas alweer de allerlaatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ op VTM. In het populaire programma brengt Jens Dendoncker tal van boodschappen op een originele en hilarische manier over. Een man die te luid snurkt, een vrouw die eindelijk ten huwelijk gevraagd wil worden door haar vriend, of kindjes die hopen dat hun papa stopt met roken: Jens is keer op keer hun reddende engel.

‘Sommige sketches mislukten’


Het programma valt enorm in de smaak bij de kijkers én het kreeg onlangs zelfs een prestigieuze Emmy Award. We kijken dus nu al volop uit naar het derde seizoen. Al is het niet helemaal zeker of dat er wel komt.

‘Er is nog goesting om verder te doen’, vertelt bedenker Tim Van Aelst in Het Nieuwsblad. Maar er is een groot struikelblok. ‘De bekendheid van Jens maakte het al niet evident om een tweede seizoen op te nemen. Sommige sketches mislukten omdat hij werd herkend en ook BV’s die we willen foppen zijn op hun hoede. Dit nóg eens proberen, wordt een lastig karwei.’

Ze zijn daarom aan het bekijken hoe ze het zouden aanpakken. ‘Er staat nog niks op papier’, aldus Tim in Het Nieuwsblad. ‘Maar als ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ verdergaat, zal het zeker nog enkele jaren duren voor we eraan beginnen.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '