Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De opnames zijn zelfs al begonnen!

OH LA LA: Netflixreeks ‘Plan Coeur’ krijgt tweede seizoen

De laatste scène van de serie deed het al sterk vermoeden, maar nu bevestigt Netflix het ook: ‘Plan Coeur’ krijgt een tweede seizoen. Meer nog: de opnames zijn net begonnen!


 

Het eerste seizoen van het Franse ‘Plan Coeur’, een serie over een jonge Parisienne die zonder haar medeweten door haar vrienden wordt gekoppeld aan een gigolo, werd al massaal vaak bekeken op Netflix. De reeks is grappig, meeslepend en ideaal om te bingen – want afleveringen van 20 minuutjes – en de personages zijn stuk voor stuk toppers. Geen wonder dat de streamingdienst een vervolg op het succesverhaal maakt.

Cliffhanger


Het eerste seizoen eindigde dan ook met een serieuze cliffhanger. Jules, de gigolo, staat aan Elsa’s deur om een nieuwe kans te vragen. Zal ze hem die geven? Op het antwoord zullen we even moeten wachten, maar heel lang hoeft dat niet te zijn. Op het einde van de video die Netflix Frankrijk op Instagram postte om het tweede seizoen aan te kondigen, zie je ‘prochainement’ staan, wat zoveel betekent als binnenkort. Klinkt goed!

Meer seizoenen om naar uit te kijken: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '