Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube: Netflix

Inclusief een royal wedding!

Netflixfilm ‘A Christmas Prince’ krijgt een vervolg

Was jij afgelopen kerstperiode ook zo in de ban van de Netflixfilm ‘A Christmas Prince’? Dan hebben wij goed nieuws voor jou: er is een vervolg op komst! Enter: ‘A Christmas Prince: The Royal Wedding’.


Een combinatie van Kerstmis én een royal wedding? Ons hoef je alvast niet meer te overtuigen! De Netflixfilm ‘A Christmas Prince’ krijgt een vervolg en focust nog steeds op de twee hoofdpersonages. Journaliste Amber (Rose McIver) en prins Richard (Ben Lamb) zijn in de tweede film druk bezig met het plannen van hun huwelijksfeest.

Royal wedding


Volgens The Hollywood Reporter speelt de vervolgfilm zich een jaar later af en is het koppel van plan om elkaar het jawoord te geven tijdens de kerstperiode. Alleen zit Amber met twijfels en vraagt ze zich af of ze wel gemaakt is om koningin te zijn. Haar wederhelft Richard krijgt op zijn beurt te maken met een crisis die niet alleen hun huwelijk, maar ook de toekomst van het koninkrijk in gevaar brengt.

Netflix heeft nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar in ruil krijgen we wel al een kleine teaser. Aftellen maar, jongens!


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer kerstfilms:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '