Home celebs YAY: Anna Kendrick speelt hoofdrol in gloednieuwe kerstfilm ‘Noelle’

YAY: Anna Kendrick speelt hoofdrol in gloednieuwe kerstfilm ‘Noelle’

De actrice deelde alvast haar look op Instagram.

Anna Kendrick
© Photo News

Yes! Er staat alweer een nieuwe kerstfilm op de planning van Disney. Deze keer draait het verhaal rond de dochter van de Kerstman, en niemand minder dan actrice Anna Kendrick mag deze rol vertolken. Kan niet slecht zijn!

Toegegeven: kerstfilms vinden wij net dat tikkeltje specialer dan alle andere films. Voeg daar nog actrice Anna Kendrick aan toe, en de magie is compleet. Daarom verheugen wij ons nu al enorm op de nieuwe Disneyfilm ‘Noelle‘.

Het verhaal

In deze nieuwe film gaat dé Kerstman op pensioen. Zijn zoon ziet het niet zitten om die grote verantwoordelijkheid op zich te nemen en daarom springt zijn dochter in de bres. Ah ja, want een jaar zonder kerstcadeautjes kan niemand aan. Benieuwd hoe dat gaat aflopen…

Marc Lawrence heeft het verhaal geschreven en hij is ook omgedoopt tot de regisseur van de film. Anna Kendrick heeft ondertussen haar eerste scènes achter de rug, en om ons nog nieuwsgieriger te maken deelde ze alvast haar eerste look op Instagram.

It begins….. N O E L L E ??

A post shared by Anna Kendrick (@annakendrick47) on

We zullen nog wel even geduld moeten hebben, want ‘Noelle’ verschijnt pas ten vroegste vanaf 8 november 2019 op het witte doek. Gelukkig kunnen we dit jaar troost vinden in de kerstfilm ‘A Bad Moms Christmas’.

Lees ook: