Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De vrijgezellen kunnen een groepspot van 100.000 dollar winnen op voorwaarde dat ze niet knuffelen, zoenen of seksen met elkaar.

ZIEN: Netflix lost bloedhete trailer van nieuwe datingshow ‘Too Hot To Handle’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Netflix heeft de smaak van realityshows duidelijk goed te pakken. Nadat de streamingdienst bevestigde dat er nog twee seizoenen van ‘Love Is Blind’ én ‘The Circle’ op de planning staan, lost hij nu ook de bloedhete trailer van de gloednieuwe reeks ‘Too Hot To Handle’.


Het principe van de reeks is simpel: 10 jonge singles belanden in een tropisch paradijs waar ze moeten weerstaan aan elkaar. Ze gaan samen op date, mogen deelnemen aan toffe groepsactiviteiten, máár mogen elkaar niet uitbundig strelen, zoenen en ze mogen niet met elkaar naar bed. Doen ze dat wel, dan zetten ze de groepspot van maar liefst 100.000 dollar op het spel. Bij de kleinste overtreding zal dat bedrag slinken.

Robot Lana


Het is dus aan de vrijgezellen om te kunnen weerstaan aan de vele verleidingen die er op hun pad zullen liggen. Volgens de makers van de reeks draait het hele spel rond zelfbeheersing. De 10 vrijgezellen moeten hun verlangens plots de baas blijven en als we de trailer mogen geloven, heeft niet iedereen het daar even makkelijk mee. Sommige kandidaten krijgen gevoelens voor elkaar en brengen zo het prijzengeld én de groepssfeer in gevaar.

De singles krijgen opdrachten van de robot Lana, een beetje te vergelijken met de gevreesde tablet of terror uit ‘Ex on the Beach’. Zij vertelt wat er op de planning staat, wanneer de regels overtreden worden en er geld uit de groepspot wordt genomen. In de trailer is te zien hoe Lana de deelnemers belooft dat het spel hen zal veranderen. ‘Deze uitstap zal jullie helpen om diepere emotionele connecties te leren maken’, vertelt de robot. Of de singles een emotionele band kunnen opbouwen zónder fysiek contact, zullen we vanaf volgende week te zien krijgen. Eén ding is wel al zeker: ‘Too Hot To Handle’ wordt onze allernieuwste verslaving.

De realtyshow staat vanaf vrijdag 17 april op Netflix.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '