Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Ook Omar en Ander krijgen hun eigen short story.

Netflix lost sexy teaser voor ‘Élite’-kortfilm over Carla en Samuel

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Jawel, onze gebeden zijn verhoord! Er komt een kortfilm over Carla en Samuel naar aanleiding van het vierde seizoen van ‘Élite’. Netflix loste een sexy teaser. Daarnaast komt er een short story over Omar en Ander.


Afgelopen weekend vertelden we je al dat Netflix met vier kortverhalen komt over onze favoriete personages uit ‘Élite‘. Deze worden in de week van 14 tot 17 juni dagelijks gelanceerd. Of dit op YouTube of op Netflix zal zijn, is nog steeds niet duidelijk. Wat we wel weten, is dat deze short stories in aanloop van de release van het vierde seizoen van ‘Élite‘, dat vanaf 18 juni op de streamingdienst staat, de wereld ingestuurd worden.

We kregen al een teaser te zien van het kortverhaal over Rebeka, Cayetana en Guzmán die een wild feestje beleven. En ook zullen we in een tweede short story zien hoe het verder moet tussen Guzmán en Nadia.

Naar de inhoud van de andere twee kortfilms was het nog raden, maar nu weten we over wat deze zullen gaan. De ene draait rond de vriendschap tussen Omar, Ander en Alexis die ook kanker heeft. Deze video verschijnt op 16 juni.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Carmuel


En last but not least, het vierde verhaal gaat over... jawel, de relatie tussen Carla en Samuel! De gebeden van fans zijn verhoord. We krijgen eindelijk nog iets meer Carmuel-content voor Ester Expósito de serie voorgoed verlaat. In de teaser zien we hoe Samuel Carla tegenhoudt op de luchthaven en zien we sexy scènes tussen hen. Het kortverhaal verschijnt op 17 juni.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '