Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Van Jennifer Lawrence over Leonardo DiCaprio tot Meryl Streep en zelfs Ariana Grande: de sterren in de teaser zijn niet te tellen.

Netflix pakt uit met schitterende sterrencast in nieuwe film ‘Don’t Look Up’

Tot enkele jaren terug waren er enkel nieuwe, onbekende – en vaak talentloze – acteurs te zien in Netflixfilms, maar die tijd is voorgoed voorbij. In de komedie ‘Don’t Look Up’ pakt de streamingdienst uit met de zotste sterrencast tot nog toe.


Een van de redenen waarom zoveel sterren zich aan ‘Don’t Look Up’ verbonden, is waarschijnlijk regisseur Adam McKay. De man maakte onder andere de legendarische komedie ‘Step Brothers’ en won in 2016 nog twee Oscars voor zijn film ‘The Big Short’. Met ‘Don’t Look Up’ gaat hij terug naar de basis: komedie.

Een roodharige Jennifer Lawrence speelt Kate Dibiasky, een astronomiestudente die samen met haar professor Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) een verbazingwekkende ontdekking doet over een komeet die in een baan om het zonnestelsel draait. Het probleem? Ze ligt op directe ramkoers met de aarde. Samen proberen ze de wereld te waarschuwen voor het gevaar. Dat blijkt niet zo simpel, maar wel erg komisch. Onder anderen Jonah Hill, Cate Blanchett, Meryl Streep, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ariana Grande en Scott Mescudi aka Kid Cudi zijn te zien in de film.

‘Don’t Look Up’ is vanaf 24 december te zien op Netflix en vanaf 8 december in een selectie Belgische bioscopen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Meer films: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '