Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Zo weet je altijd wat je moet kijken om mee te kunnen praten met je collega's en vrienden.

HANDIG: Netflix toont nu welke series en films het meest bekeken worden in BelgiëJe weet niet wat kijken op Netflix? Dan pols je gewoon even bij je vrienden, familie en collega’s of zij nog aanraders hebben. De streamingdienst maakt het je nu nóg makkelijker om te kiezen door de top 10 van meest bekeken series en films in je land tussen je overzicht te zetten.


Als een serie of film hot en happening is op Netflix, dan kan je ’t maar beter gezien hebben. Je wil toch kunnen meepraten aan de koffieautomaat of op café? Vanaf vandaag weet je perfect wat er trending is in ons landje, want er staat nu een nationale top 10 op de Series-pagina en op de de Films-pagina. Geen paniek als je nog niets ziet: Netflix is nog volop bezig met het uitrollen van de feature, dus het kan dat de top pas een van de komende dagen op jouw account verschijnt.

Dagelijkse update


De top van populairste films en series wordt elke dag aangepast. Naarmate de populaire series bij jouw kijkgedrag passen of niet, zal het rijtje hoger of lager in het aanbod verschijnen. Alles wat in een top 10 verschijnt, krijgt ook een label, zodat je in elk overzicht kan zien dat het een van de goed bekeken series of films is.

Vandaag populair


De gelukkigen die de feature vandaag al hebben, weten dat het nieuwe ‘Locke & Key’ momenteel de best bekeken serie is in ons land, gevolgd door de ‘Blind Getrouwd’-achtige realityserie ‘Love Is Blind’. Ook ‘Narcos: Mexico’, ‘Sex Education’ en ‘You’ zijn populair in ons land.

Op nr. 1 in de filmlijst staat ‘The Last Thing He Wanted’, een Netflixfilm met Anne Hathaway en William Dafoe over een journaliste die in een internationaal complot terechtkomt. Verder worden de Duitse romcom ‘Isi & Ossi’, de sequel van ‘To All The Boys I’ve Love Before’ en ‘Van Helsing’ momenteel veel bekeken. Maar morgen kan die top er dus helemaal anders uitzien. Spannend!

Populaire series in België

Populaire series in België

Populaire films in België

Populaire films in BelgiëMeer Netflix:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '