Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Voor wie niet kan wachten, zijn er nu al klassiekers als 'The Polar Express' en 'How The Grinch Stole Christmas' beschikbaar.

Netflix komt vanaf eind oktober in de kerstsfeer met 18 (!) nieuwe films en seriesHalloween is nog niet gepasseerd of we hebben het al over kerst. Gelukkig doet Netflix het op de juiste manier, want pas op het einde van oktober is het  toegestaan om over te stappen van het enge naar het gezellige sfeertje. Vanaf dan laat de streamingdienst een grote lading kerstkriebels los op zijn abonnees.

Holidate

Sloane (Emma Roberts) en Jackson (Luke Bracey) zijn het beu om single te zijn tijdens de feestdagen, dus besluiten ze elkaars platonische plus-ones te worden. Dat blijkt een goed plan, tot er gevoelens in het spel komen.

Deze film is beschikbaar vanaf 28 oktober.

Operation Christmas Drop

Een strenge Congres-assistente (Kat Graham) verzamelt bewijs om een Amerikaanse luchtmachtbasis in de tropen te sluiten, maar valt voor de knappe kapitein (Alexander Ludwig) van de basis.

Deze film is beschikbaar vanaf 5 november.

Dash & Lily

Wanneer de cynische Dash (Austin Abrams) en optimistische Lily (Midori Francis) dromen en verlangens in een notitieboekje delen, dat ze over en weer aan elkaar doorgeven op verschillende plekken in New York City, ontstaat er een vakantieliefde. Ze ontdekken al snel dat ze meer gemeen hebben met elkaar dan ze zouden verwachten.

Deze serie is beschikbaar vanaf 10 november.

Jingle Jangle: a Christmas Journey

In dit kerstverhaal volgen we de speelgoedmaker Jeronicus Jangle (Forest Whitaker) die in het stadje Cobbleton de meest bijzondere dingen uitvindt. Op een dag wordt Jeronicus’ meest waardevolle uitvinding gestolen. Wanneer blijkt dat zijn vertrouwde leerling (Keegan-Michael Key) hierachter zit, is het aan de slimme en innovatieve kleindochter van Jeronicus (Madalen Mills) om hem te helpen.

Deze film is beschikbaar vanaf 13 november.

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas

Benjamin Bradley, ook bekend als Mr. Christmas, is professioneel kerstdecorateur. In deze reeks neemt hij de kijker mee achter de schermen van zijn business.

Deze serie is beschikbaar vanaf 18 november.

The Princess Switch: Switched Again

In het vervolg op ‘The Princess Switch’ keert Vanessa Hudgens terug als Margaret én Stacy. Vlak voor de kroning van die eerste hebben zij en Kevin relatieproblemen. Stacy moet daarom in actie komen voordat een nieuwe lookalike hun plannen verijdelt.

Deze film is beschikbaar vanaf 19 november.

Alien Xmas

Wanneer buitenaardse wezens de zwaartekracht van de aarde proberen te stelen, kunnen alleen de vrijgevige geest van kerst en een kleine alien die X heet de wereld redden.

Deze film is beschikbaar vanaf 20 november.

Dolly Parton’s Christmas on the Square

Het vrolijke kerstsfeertje is snel weg wanneer een koudbloedige dame het land van haar thuisstad wil verkopen. Kunnen muziek, magie en mooie herinneringen haar van gedachten doen veranderen?

Deze film is beschikbaar vanaf 22 november.

The Christmas Chronicles: Part Two

Twee jaar geleden hebben Kate (Darby Camp) en Teddy Pierce (Judah Lewis) samen met de kerstman kerst gered. Er is sindsdien veel veranderd. Kate is ondertussen een cynische puber geworden en zet zich enorm af tegen de nieuwe samenstelling van het gezin. Ze spendeert, met veel tegenzin, samen met haar moeder, de nieuwe vriend van haar moeder en zijn zoon Jack (Jahzir Bruno) kerst in Cancun waarop ze besluit om weg te lopen.

Deze film is beschikbaar vanaf 25 november.

Sugar Rush: Christmas (seizoen 2)

Er komt opnieuw een kersteditie van de bekende bakwedstrijd ‘Sugar Rush’. De kerstafleveringen bieden al het lekkers van ‘Sugar Rush’, afgewerkt met een toef kerstsfeer.

Deze serie is beschikbaar vanaf 27 november.

Hot Chocolate Nutcracker

Deze docureeks, gemaakt door ‘Grey’s Anatomy’-heldin Shonda Rhimes, biedt een blik achter de schermen van Debbie Allen Dance Academy’s bekroonde versie van ‘De Notenkraker’.

De docureeks is beschikbaar vanaf 27 november.

De Familie Claus

Jules’ vader overleed tijdens de kerstperiode, waardoor hij helemaal niet van Kerstmis houdt. Als zijn moeder aan het werk is, brengt de jongen graag tijd door in de speelgoedwinkel van zijn grootvader. Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol die hem op bijzondere wijze naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. Tijdens zijn avontuur ontdekt hij iets verbazingwekkends: niemand minder dan zijn eigen grootvader (Jan Decleir) is de enige echte Kerstman!

De film is beschikbaar vanaf 30 november.

The Holiday Movies That Made Us

Ontdek het echte verhaal achter de meest iconische kerstfilms, dankzij interviews met de makers en cast én achter-de-schermenbeelden.

Deze reeks is beschikbaar vanaf 1 december.

Just Another Christmas (Tudo Bem No Natal Que Vem)

Deze Braziliaanse film vertelt het verhaal van Jorge, een man die na een val in een coma belandt en een jaar later op kerstavond wakker wordt. Na verloop van tijd realiseert hij zich dat hij gedoemd is om jaar na jaar op kerstavond wakker te worden, en van daaruit moet hij omgaan met de gevolgen van wat zijn ‘andere zelf’ heeft gedaan in de maanden die zijn verstreken.

Deze film is beschikbaar vanaf 3 december.

The Great British Baking Show: Holidays (seizoen 3)

De Britse versie van ‘Bake-Off Vlaanderen’ krijgt een derde kerstseizoen. Een bende Britse bakfanaten krijgen enkele kerstige opdrachten voorgeschoteld.

Deze reeks is beschikbaar vanaf 4 december.

Ashley Garcia: Genius in Love: Christmas

Een heel vrolijke kerst is het niet voor ‘Ashley Garcia: Genius in Love’: deze kerstspecial betekent namelijk het einde van de Netflixreeks. De serie gaat over de vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia, die naar de andere kant van het land verhuist voor een baan in de robotica en de wereld van het hedendaagse tienerdom ontdekt.

De kerstspecial van ‘Ashley Garcia’ is vanaf 9 december beschikbaar.

How To Ruin Christmas: The Wedding

‘How To Ruin Christmas: The Wedding’ is een Zuid-Afrikaanse reeks over Tumi, een jonge vrouw die na jaren nog eens naar huis gaat om kerst te vieren met haar familie. Ze slaagt erin het trouwfeest van haar jongere zus Beauty volledig te verknallen.

Deze serie is beschikbaar vanaf 16 december.

Home For Christmas (seizoen 2)

De populaire Noorse reeks is terug voor een tweede seizoen. Logisch, aangezien het eerste seizoen eindigde op een cliffhanger. Net voor Kerstmis kom je te weten wie aan Johannes deur stond.

Het tweede seizoen is beschikbaar vanaf 18 december.Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '