Home Lifestyle Fan van ‘Emily in Paris’? Je kan nu exact hetzelfde telefoonhoesje in...

Fan van ‘Emily in Paris’? Je kan nu exact hetzelfde telefoonhoesje in huis halen

En ook haar garderobe zouden we maar al te graag willen kopiëren!

telefoonhoesje emily in paris
© Netflix / Amazon

Voor de garderobe van Emily uit ‘Emily In Paris’ zullen we iets harder ons best moeten doen, maar wie wil, kan wel het telefoonhoesje van de brunette scoren. Op verschillende websites duiken er nu kopieën van het hoesje op en gelukkig voor ons is het hebbeding ook bij ons verkrijgbaar!

Emily In Paris’ staat nog maar een kleine week op Netflix, maar de serie is nu al ontzettend populair. In de reeks verhuist de knappe Emily voor een jaar van Chicago naar Parijs om er voor een grote marketingfirma te werken. De ultieme girly serie en hoe kan het ook anders? De show werd namelijk gemaakt door de man achter ‘Sex and the City’.

Telefoonhoesje Emily in Paris

De reacties over de serie zijn voorlopig verdeeld, maar als we het over één ding zeker eens zijn, dan is het wel de garderobe van Emily. En ook over haar telefoonhoesje is er online veel te doen, want het hebbeding ziet er namelijk ontzettend cool uit. Gelukkig is hoesje helemaal niet zo duur en het is ook nog eens makkelijk te verkrijgen. Zo zijn er op Amazon al verschillende varianten opgedoken.

Vraag jij je trouwens af of er een tweede seizoen komt? Officieel is er nog geen vervolg bevestigd, maar Darren Star, de maker van de show, is redelijk zeker dat de avonturen van Emily nog niet afgelopen zijn. ‘In seizoen twee maakt ze meer een deel uit van de wereld waar ze in terechtgekomen is. Ze zal meer een echte inwoner zijn en bouwt er ook echt een leven op.’ Klinkt alvast veelbelovend, als je het ons vraagt!

Lees ook: