Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het 'Temptation'-gezicht vertelt over het zware motorongeval dat hij na de opnames had.

Mezdi arriveert zondag in ‘EOTBDD’: ‘Het wordt moeilijk om mezelf daar op het strand te zien springen’

Ex on the Beach: Double Dutch‘-kijkers die het reclamefilmpje voor komende zondag nauwkeurig bekeken, wisten al dat ‘Temptation’ Mezdi de ex is die op het einde van de vorige aflevering aanspoelde en die vervolgens aangevallen werd door ‘bad boy Brody’…


Mezdi on the Beach


Waar Mezdi gaat, is er opschudding. Dat werd al snel duidelijk door zijn controversiële deelname aan ‘Temptation Island’. Maar ondanks zijn arrogante attitude en totale ondoorgrondelijkheid blijft de Nederlander een enorme meisjesmagneet. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij het hart van een – of meerdere? – van de meisjes in Curaçao brak en daarom in de ‘EOTBDD’-villa mag gaan zitten.

De Nederlandse krant De Telegraaf sprak met Mezdi over zijn deelname en over het zware motorongeval dat hij in oktober had. De opnames van het programma waren toen al achter de rug. Gelukkig, want Mezdi revalideert nog altijd en zegt dat hij nooit meer de oude zal zijn. ‘Nu gaat het beter met me, maar ik ben er nog steeds heel slecht aan toe’, vertelt de Nederlander. ‘Met pezen en spieren door het hele lichaam zijn mijn kruisbanden gereconstrueerd. Het kan nog jaren duren voordat ik helemaal hersteld ben.’

Mezdi vindt het moeilijk dat hij vanaf zondag vanuit zijn ziekenbed zal moeten zien hoe hij in betere tijden op het strand staat te springen. ‘Maar ik ben positief ingesteld. Ik maak er het beste van en laat me sowieso niet kisten’, besluit hij. De playboy vertelt dat hij deelnam aan ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ omdat het een ‘mooi avontuur’ is. ‘Ik ben gewoon graag commercieel bezig’, zegt hij eufemistisch. Hij deed alleszins niet mee om eens goed van bil te gaan. ‘Laat ik het zo zeggen: na mijn deelname aan “Temptation Island” red ik me op dat vlak in een gemiddeld weekend prima’, klinkt het.

Zondag om 22u zie je Mezdi’s aankomst – en de vechtpartij met Brody – op MTV. Wanneer zijn ex Yasmine zal arriveren, is nog niet duidelijk.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '