Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

De opnames van het vierde seizoen zijn volop aan de gang in hun boerderij in Hengelo.

De Meilandjes zijn eindelijk terug naar Nederland verhuisd

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Na een dik jaar jaar zwoegen en zweten op Chateau Marillaux in Frankrijk, keren de Meilandjes terug naar hun geliefde Nederland. De opnames van het vierde seizoen zullen dan ook in Hengelo doorgaan.


Drie seizoenen lang konden we in ‘Chateau Meiland’ met veel hilariteit zien hoe Martien, Erica, Maxime en kleine Claire een oud Frans kasteel eigenhandig – en met broodnodige professionele hulp – ombouwden tot een succesvolle B&B. Leven als god in Frankrijk zat er voor de populaire familie helaas niet in, want als ze niet voor de gasten moesten zorgen, dan was er wel weer iets dat kapot raakte in het chateau. De Meilandjes kregen heimwee en besloten terug te keren naar Nederland.

Opnames gestart


Maxime vond op internet een supermooie boerderij in Hengelo waar Martien en co onmiddellijk weg van waren en na een bezoekje aan het pand namen ze de beslissing om Nadège en de rest van Frankrijk vaarwel te zeggen. Het chateau staat nog steeds te koop, maar de Meilandjes zijn nu wel eindelijk verhuisd. We vreesden even dat dit betekende dat er geen vierde seizoen zou komen, maar gelukkig kregen we vorige week te horen dat de nieuwe afleveringen vanaf eind augustus te zien zullen zijn in Nederland, en waarschijnlijk niet lang daarna bij ons.

Er is nu wat meer informatie over het nieuwe seizoen, want dat zal volledig draaien rond de terugkeer van de familie naar hun thuisland. De opnames zijn daar nu volop bezig. ‘We hebben de handen vol aan de verhuizing’, zegt Erica in Algemeen Dagblad. ‘Bovendien zijn hier de komende dagen continu tv-opnames voor de nieuwe serie, dus we hebben het nu erg druk.’ We zullen dus eindelijk hun Nederlandse boerderij te zien krijgen. Volgens buurtbewoners vertoeven de BN’ers al een aantal dagen in Hengelo en maakten ze tijd om met iedereen op de foto te gaan of een babbeltje te slaan.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '