Home celebs WAT GOED: deze Nederlander klinkt exact zoals Martien Meiland

WAT GOED: deze Nederlander klinkt exact zoals Martien Meiland

Hij kleedt zich ook als het tv-gezicht én doet zijn grappige gebaren na!

martien meiland
© VIJF

Zoals Martien Meiland, bekend van het zalige programma ‘Chateau Meiland’, is er maar één zou je denken. Maar Nederlander Dimitri Doorn komt toch aardig in de buurt. De man klinkt precies zoals het tv-gezicht en zijn imitaties op Instagram zijn dan ook hilarisch.

We werden vorig jaar allemaal massaal verliefd op Martien Meiland. Het programma ‘Chateau Meiland’ waarin de man samen met zijn gezin een oud kasteel in Frankrijk ombouwde tot een B&B was een groot succes, en dat had alles te maken met de vrolijke persoonlijkheid van Martien. Zijn bizarre uitdrukkingen, hilarische oneliners, grappige gebaren en nog gekkere kreetjes deden ons meermaals naar adem happen van het lachen.

‘Holland’s Got Talent’

Zoals Martien is er maar één, zou je denken, maar neen! Een man uit Dordrecht, Dimitri Doorn (22), gaat nu viraal op sociale media dankzij zijn hilarische imitaties van de bekende Nederlander. Hij kruipt in de huid van Martien en dat mag je letterlijk nemen, want hij draagt gelijkaardige kledij, maakt dezelfde grappige gebaren en als je je ogen dichtdoet, zou je durven zweren dat je naar de échte Martien luistert.

View this post on Instagram

?de lampjes aan het chateau?

A post shared by Martien Meiland Kantine (@martienkantine) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dimitri post de filmpjes op zijn Instagramaccount @Martienkantine. ‘Ik vind Martien geweldig’, vertelt hij aan AD. ‘Ik vind het heerlijk om mensen te entertainen en ik ken geen schaamte voor mezelf. Ik hoop dat dit een opstapje is naar televisie, dat heb ik altijd al gewild.’ Dat lijkt nu binnenkort werkelijkheid te worden, want naar eigen zeggen contacteerde ‘Holland’s Got Talent’ de man en zou hij volgende maand auditie mogen doen.

Martien zelf gaf alleszins al een complimentje aan zijn imitator. ‘Ik vind het hartstikke leuk’, zei hij op de Nederlandse radio. ‘Hij doet het zó goed! Als ik mijn ogen dichtdoe, dan hoor ik gewoon mezelf! Chapeau!’

View this post on Instagram

?kerstlampjes? @martienmeiland

A post shared by Martien Meiland Kantine (@martienkantine) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.