Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play5

Play5 zendt naast 'Chateau Meiland' ook 'Petit chateau' uit, een nieuw programma met Maxime en Montana.

De Meilandjes zijn terug: vijfde seizoen én nieuw programma vanaf eind augustus

Vanaf eind augustus is er op Play5 een extra mooie portie Meilandjes te vinden op Play5. Naast het vijfde seizoen van ‘Chateau Meiland’ zie je op de zender ‘Petit chateau’, een nieuw programma waarin Maxime en Montana babykamers inrichten.


De Meilandjes leven niet meer in een Frans chateau, maar dat betekent niet dat ze niets meer meemaken. Na hun terugkeer naar Nederland doen er zich nieuwe problemen voor die heel wat kreetjes veroorzaken bij Martien. Het perceel dat ze hebben gekocht mag volgens het bestemmingsplan van de gemeente niet volledig gebruikt worden zoals de familie wil. Op het terrein zijn er drie gebouwen, maar alleen het originele woonhuis mag worden bewoond. Daar gaat het plan om permanent in het kantoorpand en het verbouwde gastenverblijf te wonen. Martien en zijn gevolg moeten dus op zoek naar een nieuwe plek om te wonen. In Nederland, welteverstaan.

Verder staan er blijde en trieste dingen te gebeuren in seizoen 5 van ‘Chateau Meiland’. Zo moet de familie afscheid nemen van hond Bommel, maar wordt de familie ook verder uitgebreid. Maxime kondigt aan dat zij en Leroy, die in het vijfde seizoen te zien zal zijn, een kindje verwachten.

Kleine kasteeltjes


In het nieuwe programma ‘Petit chateau‘ schieten de zussen Meiland jonge ouders te hulp. Maxime en Montana gaan langs bij gezinnen die een kindje verwachten, maar door omstandigheden de babykamer niet op tijd op orde krijgen. De dames doen waar ze goed in zijn en toveren de onafgewerkte babykamer om tot een ‘babychateau’, terwijl de ouders lekker op hotel zijn. Laat ons hopen dat Maxime en Montana voor een iets andere decoratiestijl kiezen dan papa Martien in zijn kasteel…

Op donderdag 26 augustus starten zowel het vijfde seizoen van ‘Chateau Meiland’ als het nieuwe ‘Petit chateau’ op Play5.

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '