Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De trailer belooft een bad-ass Charlize Theron, veel vechtwerk en een schor klinkende Schoenaerts.

ZIEN: Matthias Schoenaerts en Charlize Theron zijn onsterfelijke huurlingen in ‘The Old Guard’

Matthias Schoenaerts mag alweer een internationaal project op zijn cv schrijven. Vanaf volgende maand is hij te zien in ‘The Old Guard’ op Netflix. De trailer belooft een bad-ass Charlize Theron, veel vechtwerk en een schor klinkende Schoenaerts.


‘The Old Guard’ is gebaseerd op de gelijknamige comic van Greg Rucka over vijf huurlingen die van elke wonde kunnen herstellen en dus onsterfelijk zijn. De leider van de bende is Andy, gespeeld door Charlize Theron. Onze Matthias Schoenaerts, de Nederlander Marwan Kenzari en de Italiaanse acteur Luca Marinelli vertolken de mannen van de groep.

Kiki Layne, die in 2018 potten brak met haar acteerprestatie in ‘If Beale Street Could Talk’, speelt de nieuwkomer. Haar personage Nile ontdekt nog maar net haar onsterfelijkheid. Verder kan je in de film Harry Melling herkennen, die Dirk Duffeling speelt in de Potter-films, en Chiwetel Ejiofor, bekend van onder meer ’12 Years a Slave’ en ‘The Lion King’.

Gave in gevaar


Al eeuwenlang beschermt de bende van Andy de sterfelijke wereld en lukt het hen om onder de radar te blijven, maar die onzichtbaarheid komt nu in gevaar. Hun genezende gave wordt blootgesteld en Andy en nieuwkomer Nile moeten voorkomen dat anderen ze kunnen reproduceren om er misbruik van te maken. Vanaf 10 juli zie je op Netflix hoe hen dat vergaat.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Meer filmtips: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '