Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© vijf & Uitgeverij Osjato BV

De hilarische Hollander legt de hoogte- en dieptepunten van zijn leven bloot.

Martien Meiland brengt biografie uit: ‘Met een lach en een traan’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Wie met veel plezier naar de afgelopen drie seizoenen van ‘Chateau Meiland’ keek en de leukste familie van Nederland nóg een beetje beter wil leren kennen, kan nu de biografie van Martien Meiland in huis halen.


Het vierde seizoen van ‘Chateau Meiland’ is bij onze noorderburen vanaf vandaag te zien op televisie. Wij Belgen moeten nog even wachten op de nieuwe avonturen van Martien, Erica, Maxime en Montana. Wie geen genoeg krijgt van deze gekke Nederlandse familie kan in tussentijd hun hele levensverhaal lezen, want de padre de familia Martien brengt een biografie uit. Het boek heet ‘Martien, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer’ en telt maar liefst 320 pagina’s.

Een lach en een traan


Terwijl we in de afgelopen drie seizoenen van hun televisieprogramma al heel wat te weten kwamen over de Meilandjes belooft het boek toch nog meer te onthullen. Martien vertelt namelijk werkelijk àlles over de hoogte-, maar ook dieptepunten in hun leven. ‘Met een lach en een traan’ is volgens de uitgever de beste omschrijving van het gevoel dat je krijgt bij het lezen van ‘Martien’.

De biografie ligt vanaf 31 oktober in de winkel en kost 25 euro. Wie niet zolang kan wachten, kan een limited edition luxe-editie online bestellen op de website die al op 17 oktober in je brievenbus kan zitten. In deze versie vind je de handtekeningen van alle gezinsleden en 32 extra pagina’s met unieke foto’s uit hun privéalbum. Het ideale leesvoer voor bij een wijntje!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '