Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Dit is waarom mannen áltijd zullen verliezen van vrouwen bij dit experiment.

ZIEN: mannen verliezen grandioos van vrouwen tijdens experimentje in ‘Het Lichaam van Coppens’

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Autorijden, parkeren, quizzen, koken... Mannen beweren in álles beter te zijn. Maar bij dit experimentje dat gisteren te zien was in ‘Het Lichaam van Coppens’, wint de vrouw altijd.


In ‘Het Lichaam van Coppens’, het pseudowetenschappelijke televisieprogramma van de broertjes Staf en Mathias Coppens, was gisteren een hilarisch experimentje te zien. Het begon allemaal met wat slagroom en een kers...

Het experiment


Staf en Mathias zetten twee vrouwen en twee mannen over elkaar op de knieën. De opdracht? Met hun armen op de rug vastgebonden én hun voeten op de grond voorover buigen en proberen met hun mond een kers uit een bordje slagroom te halen.

De resultaten


En wat bleek? De vrouwen slagen met glans, de mannen niet zozeer. Een van de mannen viel zelfs met zijn gezicht recht in de slagroom. De verklaring heeft helaas niets te maken met uitzonderlijke vrouwelijke kunsten. Het gewicht van een mannenlichaam zit simpelweg anders verdeeld dan bij vrouwen. Bij mannen ligt het contragewicht ter hoogte van de borst. Dat van vrouwen ligt iets lager, ter hoogte van het achterwerk. Eentje om thuis te proberen?

‘Het Lichaam van Coppens’ is elke donderdag om 20u35 te zien op VTM.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '