Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz

De mannen moeten een hart voor dieren hebben en de vrouwen mogen 'geen blok aan het been zijn'.

Deze 12 vrijgezellen zoeken de ware liefde in het nieuwe seizoen van ‘Love Island’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Nog exact zeven nachten slapen en dan gaat het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ van start. Streamz stelt de twaalf singles voor die zullen zorgen voor je dagelijkse portie fun én drama.

Wat gebeurt er als je twaalf vrolijke vrijgezellen in een luxueuze villa onder de tropische Spaanse zon zet? Je ziet het vanaf maandag 11 juli weer dagelijks op Streamz in gloednieuwe afleveringen van het sappige realityprogramma ‘Love Island’. Op sommige momenten kan je beter spreken van ‘Drama Island, maar hey: dat is ook een grote reden waarom we hun avonturen in Gran Canaria op de voet volgen.

De islanders

Benieuwd welke zes vrouwen en mannen de villa (in het beste geval) vijf weken lang onveilig zullen maken? Streamz stelt ze al even kort aan je voor in een flitsend filmpje met kleurrijke bikini’s, zwembroeken, zonnebrillen en ananassen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden, maar gelukkig geeft de streamingdienst bij elke islander nog een extra woordje uitleg zodat we meer te weten komen over wie we binnenkort zien schitteren op ons kleine schermpje.

Sunita (21)

Sunita (21)

Sunita (21)

Sunita komt uit Nederland, zou graag doorbreken als model en is 10 maanden vrijgezel. Haar beste eigenschap is naar eigen zeggen haar stralende glimlach. Ze zoekt een man met humor met wie ze op avontuur kan gaan. Liefde gaat bij haar door de maag, want haar hart verover je met een heerlijke, zelfbereide maaltijd.

 

Amandine (20)

Amandine (20)

Amandine (20)

Amandine komt uit België en stoomt in het dagelijkse leven Misskandidaten klaar voor het kroontje. Ze is nog nooit echt verliefd geweest, dus benieuwd of een van de islanders haar hart kan veroveren. Ze zoekt een man met een ruig uiterlijk, maar een peperkoeken hartje. Hij moet ook een dierenvriend zijn, want zelf is ze gek op beestjes.

Tene (26)

Tene (26)

Tene (26)

Tene komt uit Nederland en is twee jaar vrijgezel. Ze wil een man die haar behandelt als de queen die ze is. Ze wordt héél snel verliefd, maar die vlindertjes verdwijnen ook weer snel. Benieuwd of een van de islanders haar wél kan blijven boeien. Tene wil graag model worden en ze hoopt een inspiratie te zijn voor andere vrouwen met alopecia. Alopecia is een aandoening waarbij het gebied rond de haarwortels ontsteekt. Daardoor wordt de haargroei belemmerd en kunnen er kale plekken ontstaan.

Manon (23)

Manon (23)

Manon (23)

De Vlaamse Manon heeft een groot hart voor dieren en heeft thuis dan ook drie honden, drie paarden, vier kippen en een heleboel vissen. Wie haar van haar sokken wil blazen, is dus best ook gek op beestjes. Ze zoekt een gentleman, met een mooie glimlach én met ambitie.

Kimbery (24)

Kimbery (24)

Kimbery (24)

De Vlaamse Kimbery met Filipijnse roots werd in 2020 Miss Exclusive en is op zoek naar een verzorgde man. Haar hart werd al meermaals gebroken, maar gelukkig gaf ze het geloof in de ware liefde nog niet op.

Fé

De Nederlands-Limburgse Fé is opticien in opleiding. Ze wordt overspoeld met dm’s, maar leert liever iemand in real life kennen. Ze droomt van het klassieke huisje, boompje én beestje.

Gideon (25)

Gideon (25)

Gideon (25)

Gideon is een internationaal model. Hij stond al in de Italiaanse Vogue en werkte als samen met Nike. Hij houdt ervan om gek te doen. Hij laat zich vooral door het innerlijk verleiden. Zijn vorige relaties liepen vaak stuk door zijn drukke agenda, dus zijn toekomstige vriendin moet er rekening mee houden dat hij door zijn werk niet vaak thuis is. Hij wil verder een inspiratie zijn voor anderen met de huidziekte vitiligo.

Mehti (26)

Mehti (26)

Mehti (26)

Mehti is zijn studie aan het afronden en droomt ervan zij eigen bedrijfje te beginnen. Hij is nog nooit eerder verliefd geweest, al heeft zijn kieskeurigheid daar iets mee te maken. Hij zoekt een slimme vrouw die hem in alles steunt.

Merijn (21)

Merijn (21)

Merijn (21)

De Nederlandse Merijn heeft een succesvol eigen elektrobedrijf. Hij is een echte familieman, maar een eigen gezinnetje starten lukte nog niet. Hij slaagt er wel in om dames te versieren, maar ze blijven helaas niet ‘plakken’. Misschien heeft hij op ‘Love Island’ meer geluk.

Lennert (24)

Lennert (24)

Lennert (24)

De Vlaamse Lennert is anderhalf jaar single. Hij ziet eruit als een bad boy, maar heeft een peperkoeken hartje. Zijn grote troef: hij kan enorm goed luisteren. Hij gaat niet enkel voort op looks, en hoopt in de villa een dame te vinden met wie hij echt een goede band kan opbouwen.

Marvin (28)

Marvin (28)

Marvin (28)

De Vlaamse Marvin heeft een eigen vastgoedkantoor. Hij is een echte casanova, maar begon nooit eerder een relatie omdat zijn werk op de eerste plaats stond. Hij hoopt zijn soulmate te ontmoeten op ‘Love Island’.

Jules (24)

Jules (24)

Jules (24)

Jules werkt als ober in een restaurant. Hij is een echt feestbeest en pakt graag uit met zijn droge humor. Hij groeide op met drie zussen, dus behandelt alle dames met het grootste respect. Hij heeft een zwak voor latina’s.

Je kan ‘Love Island’ vanaf 11 juli bekijken op Streamz.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '