Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Here comes trouble!

UH-OH: dit zijn de 10 bombshells uit Casa Amor in ‘Love Island’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De meest gevreesde test in ‘Love Island’ is aangebroken: Casa Amor! De mannen nemen hun intrek in een nieuw stekje waar vijf nieuwe vrouwen op hen wachten. Ondertussen krijgen ook de vrouwen in de villa het gezelschap van vijf nieuwe mannen. Welke koppeltjes blijven elkaar trouw en wie zwicht toch voor deze nieuwe verleiding?

Tien vrijgezellen begonnen half augustus aan een romantisch avontuur in ‘Love Island’. Ze hebben maar één doel: de ware vinden, al loopt dat niet altijd van een leien dakje. Sommigen gingen de connectie aan, maar verloren die ondertusseen weer ergens onder de Spaanse zon tussen alle opdrachten heen. Bombshells kwamen de boel nog eens stevig door elkaar schudden en andere Islanders moesten het spel onverbiddelijk verlaten. Een cocktail voor drama en vertier!

Herkoppeling

En dan moet de ultieme relatietest nog komen, want sinds gisteren vertoeven de mannen in het beruchte Casa Amor. Dat is een andere villa waar ze kennismaken met vijf nieuwe singles. Ondertussen verwelkomen de vrouwen in de villa op hun beurt ook vijf nieuwe mannen. Deze tien bombshells zijn daar met dezelfde missie: de liefde van hun leven vinden én hopelijk het avontuur verderzetten in de vertrouwde ‘Love Island’-villa. Want na deze spannende periode volgt een genadeloze herkoppeling en de grote vraag is of de bestaande koppeltjes bij elkaar blijven of de nieuwkomers daar toch een stokje konden tussensteken.

We stellen de bombshells kort even voor:

Daphné (23)

Daphné (23)

Daphné (23)

Daphné is is studente orthopedagogie en werkt in het vastgoedkantoor van haar vader. Haar grootste passie zijn haar twee paarden. Ze werd in 2022 gekroond tot Miss Exclusive, maar heeft door die titel het gevoel dat ze de foute mannen aantrekt. Daphné zoekt een grote, romantische en intelligente man met ambitie. Haar datingleven is niet veel soeps en haar langste relatie hield tot nu toe nog maar drie maanden stand.

Darnnhel (28)

Darnnhel (28)

Darnnhel (28)

Darnnhel is cameraman bij evenementen en sportwedstrijden, maar speciaal voor ‘Love Island’ staat hij eens zelf vóór de camera. Hij speelt competitief Pokémon op een hoog niveau. Hij omschrijft zichzelf als raar, uniek, naïef en heel impulsief en zoekt die eigenschappen ook in zijn match. Hij wil voor de liefde vechten en gooit dan ook niet bij de minste hobbel in de weg de handdoek in de ring.

Fee (21)

Fee (21)

Fee (21)

Fee is content creator en model. Ze is een jaar vrijgezel en zoekt een romantische man die haar met respect behandelt en die ze kan vertrouwen. In vorige relaties was dat weleens anders, dus die fout wil ze niet meer opnieuw maken. Haar perfecte match is liefst ook minstens 1m80, want zelf is ze ook zo groot. Ze is naar eigen zeggen spontaan, lief en een tikkeltje onhandig.

Jort (24)

Jort (24)

Jort (24)

Jort is model en kon dankzij zijn job al de hele wereld rondreizen. Daardoor liep hij de ware nog niet tegen het lijf. Hij wil zijn werk nu op een lager pitje zetten om tijd te maken voor een vriendin. Hij zoekt vooral een vrouw die sportief is.

Junar (21)

Junar (21)

Junar (21)

Junar is student fysiotherapie en houdt van lachen, dansen én flirten. Hij wordt naar eigen zeggen heel snel verliefd en loopt te hard van stapel. Hij zoekt een brunette die op dezelfde manier als hij in het leven staat. Hij krijgt vaak wat hij wil, dus de Islanders moeten voor hem uitkijken!

Lot (20)

Lot (20)

Lot (20)

Lot werkt als kledingverkoopster en heeft een nagel- en wenkbrauwsalon. Lot is naar eigen zeggen ijdel, zo wil ze sowieso altijd dat haar haar goed ligt en haar nagels mooi gedaan zijn. Ze zoekt een man die weet wat hij wil en hij hoeft niet te romantisch te zijn, want deze vrouw kan haar eigen deur wel opendoen en haar eigen stoel onder de tafels schuiven. Ze is een half jaar vrijgezel en zoekt idealiter een man met donker haar.

Nathalia (20)

Nathalia (20)

Nathalia (20)

Nathalia is uitvaartverzorger. Ze heeft haar hart op de tong liggen, waardoor sommigen haar arrogant vinden. Ze houdt van een man met veel zelfvertrouwen en een goeie blik. Ze is het gewend om haar zin te krijgen en ze wordt snel verliefd, al slaat de twijfel minstens even snel toe.

Perhan (22)

Perhan (22)

Perhan (22)

Perhan is student businesseconomie. Hij is heel romantisch ingesteld, maar had tot nu toe slechts één relatie. Hij genoot van het vrijgezellenleven, maar merkte toch dat casual daten niets voor hem is en dat hij een relatiepersoon is. Hij gaat naar eigen zeggen voor de rustige aanpak en volgt altijd zijn gevoel.

Thirza (22)

Thirza (22)

Thirza (22)

Thirza studeert Fashion and Branding aan AMFI Amsterdam. Ze heeft Indonesisch, Antilliaans en Nederlands bloed. Ze is heel sociaal en houdt van babbelen, maar tegelijkertijd kan ze ook fel uit de hoek komen. Ze houdt van vintageshoppen, zelf aan de slag gaan met een naaimachine en koken. Haar perfecte man heeft zelf ook een tintje, een prachtige lach en veel humor. Ze heeft een grote kinderwens en wil graag voor haar 27ste moeder worden.

Tim (25)

Tim (25)

Tim (25)

Tim is personal trainer, loopt over van zelfvertrouwen en brengt sfeer in een groep. Hij is impulsief en druk, dus hij zoekt een vrouw die iets rustiger is dan hem. Hij kan twerken als de beste en wil zijn skills zeker delen in de villa. Hij is naar eigen zeggen nog een moederskindje dat werkelijk alles deelt met zijn mama. Zijn hart werd in het verleden serieus gebroken waardoor hij moeite heeft met vertrouwen.

Je kan elke dag om 20u naar een nieuwe aflevering van ‘Love Island’ kijken op Streamz.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '