Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© netflix

Al hebben we daar toch onze bedenkingen bij...

Lily Collins verklapt hoe oud haar personage in ‘Emily in Paris’ is

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De populairste Netflixserie van dit moment is zonder enige twijfel ‘Emily in Paris’. In een interview met Vogue verklapte hoofdrolspeelster Lily Collins hoe oud haar personage Emily is, maar dat getalletje deed de wenkbrauwen van de meeste fans toch fronsen.


‘Emily in Paris’ is de nieuwste succesreeks van de maker van die andere fantastische serie: ‘Sex and the City’. Bij Carrie maakten fans toen al de bedenking dat zij nooit zo’n flat inclusief indrukwekkende dressing in hartje New York kon betalen door enkel een column te schrijven. En ook deze laatste Netflixserie roept toch een aantal vragen op. Zo verklapte hoofdrolspeelster Lily Collins onlangs hoe oud Emily is in een interview met de Britse Vogue. Volgens haar is ze slechts 22 jaar. ‘Ik denk niet dat we een specifiek getal kregen voor haar leeftijd’, aldus Lily in Vogue. ‘Maar ik denk dat ze net afgestudeerd is, dus ik zou zeggen dat ze ongeveer 22 is. Ze heeft genoeg werkervaring opgedaan bij het bedrijf in Chicago en verdiende het respect van haar baas.’

Dat deed natuurlijk heel wat wenkbrauwen fronsen, want met een masterdiploma op zak en al een jaar werkervaring in Amerika kan ze natuurlijk onmogelijk nog maar 22 zijn.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

‘Sorry meid’


Ook Lily kwam iets later zelf terug op deze uitspraak. Ze deelde een GIF van haar personage in haar Instagram Stories met daarbij het onderschrift: ‘Emily die naar me kijkt wanneer ik haar leeftijd verkeerd inschat. Sorry meid! Je bent misschien geen 22, maar je gedraagt je soms wel zo!’

Haar tegenspeler Lucas Bravo, Gabriel, moeide zich ook in de discussie. ‘Ik denk dat ze waarschijnlijk 24 jaar is’, zei de acteur tegen E!. 22 of 24, wat wij vooral willen weten, is waar ze haar geweldige garderobe vandaan haalt! Wat inspiratie nodig om haar looks te kopiëren? Bekijk dan zeker dit artikel.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '