Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Ofwel gaat u geven wat wij vragen, ofwel halen wij heel uw boel ondersteboven.'

PREVIEW: het spel wordt hard gespeeld in ‘Klopjacht’, maar de speurders verliezen hun geduld

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Nadat het speurdersteam in de vorige aflevering van ‘Klopjacht’ nog volop zegevierde bij de vangst van drie voortvluchtigen lijkt het er zondag iets minder leuk aan toe te zullen gaan. De zusjes Imke (37) en Saar (37) stellen het geduld van de speurders klaarblijkelijk erg op de proef.

Afgelopen zondag was er nog eens een gastrol weggelegd voor presentator Axel Daeseleire. In een videoboodschap verklapte hij op poëtische wijze de korte inhoud van een boek. Wat dat precies te betekenen had, was nog niet duidelijk. Wel kregen enkele voortvluchtigen nieuwe coördinaten te pakken. De missie is duidelijk: ‘Ga op dag vijftien naar een van de recyclageparken in Gent’. In ruil voor een doosje gebruikte batterijen belooft Axel hen een belangrijk communicatiemiddel voor het verdere verloop van hun avontuur.

De harde aanpak

De zusjes Imke en Saar regelen meteen een potje vol en zullen zondag de hulp inschakelen van vriendin Bianca. Die laatste wordt als bedankje dan weer overstelpt door een inval van het speurdersteam, zo blijkt uit de preview die Play4 loste. De vrouw speelt het spel goed en blijft prompt in haar inkomhal staan terwijl de speurders zich als gekken door haar woning verspreiden.

Bij het verhoor aan de eettafel houdt ze vol de zusjes niet te kennen, maar de inspecteur heeft duidelijk genoeg gehad van de poppenkast. Dat tot groot jolijt van het hoofdkwartier die haar volop aanmoedigen met ‘Go Charlie, Go Charlie’. Of Imkes en Saars vriendin zal breken, ontdek je aanstaande zondag om 19.55 op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '