Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney+/Streamz/Netflix

De zon wil niet echt mee deze week, de streamingdiensten gelukkig wel.

7 kijktips voor alweer een wisselvallige zomerweek

De zon wil weer niet mee deze week, de streamingdiensten gelukkig wel. Deze series en films kan jij de komende dagen online bingen.


 

Louis Theroux: Shooting Joe Exotic


Een dik jaar geleden was de wereld in de ban van het Joe Exotic-verhaal dankzij de intussen legendarische docu op Netflix. Lang voor er sprake was van de streamingdienst, bezocht Louis Theroux de tijgerkoning al in zijn dierenpark voor een aflevering over gevaarlijke huisdieren. Tien jaar later trekt hij opnieuw naar Oklahoma om met mensen uit de omgeving van de nog steeds opgesloten Joe Exotic te spreken. Onder hen: Carole Baskin. Theroux toont daarnaast nooit gezien beelden die hij in 2011 filmde. Het tweede deel van de docu is vrijdag op Canvas te zien, op VRT NU kan je nu al alles bekijken.

Nu op VRT NU, vrijdag op Canvas. 

Check de teaser. 

© VRT

Resort to Love


De makers van ‘Falling Inn Love’, een Netflix-romcom uit 2019, gaven de hoofdrol in hun nieuwe film opnieuw aan zangeres Christina Milian. Alicia Keys is een van de producers van dienst. Genoeg namen gedropt? ‘Resort to Love’ is een typische romantische komedie vol mooie en grappige mensen die zich afspeelt op een prachtige locatie. Perfect voor een hersenloze, ontspannende avond aan het einde van de werkweek, denken wij dan.

Vanaf donderdag op Netflix.

Check de trailer. 

© Netflix

Jungle Cruise


Emily Blunt speelt in deze Disneyfilm de onverschrokken wetenschapper Dr. Lily Houghton, die in de Amazone op zoek gaat naar een legendarische helende boom. De bijdehante schipper Frank Wolff, gespeeld door Dwayne Johnson, gelooft niet dat de boom bestaat, maar wordt toch meegesleurd in haar avontuur. Op Disney+ betaal je vanaf vrijdag € 21,99 om de film aan te kopen (en dus zo vaak te bekijken als je wil), vanaf woensdag speelt hij al in de cinema.

Vanaf vrijdag op Disney+. 

Check de trailer. 

© Disney+

Outer Banks – seizoen 2


Na hun bijna-doodervaring in het eerste seizoen, zijn John B (Chase Stokes) en Sarah (Madelyn Cline) op de vlucht op de Bahama’s. Nieuwe vrienden brengen helaas ook nieuwe vijanden met zich mee.

Vanaf vrijdag op Netflix.

Check de trailer. 

© Netflix

The Last Mercenary


Onze eigenste Jean-Claude Van Damme speelt in deze Franse actiefilm een huurling op pensioen die halsoverkop weer aan het werk moet wanneer blijkt dat zijn zoon, die hij nooit gekend heeft, door de overheid beschuldigd wordt van wapen- en drugshandel.

Vanaf vrijdag op Netflix.

Check de trailer.

© Netflix

Rocketman


Vanaf zaterdag bekijk je de bekroonde biopic over het leven van Elton John op Netflix. Hoofdrolspeler Taron Egerton won de Golden Globe voor Beste Acteur voor zijn vertolking van de excentrieke zanger.

Vanaf zaterdag op Netflix.

Check de trailer. 

© Netflix

F*** you very, very much


De must-see van de week is deze nieuwe reeks op Streamz. Vriendinnen Frances Lefebure, Daphne Wellens en Evelien Bosmans spelen drie jonge dertigers die het hoofd boven water proberen te houden in een wereld van tofu, Tinder en adult troubles. ‘F*** you very, very much’ is absurd en prettig gestoord, maar ook grappig en heerlijk herkenbaar.

Vanaf zondag op Streamz.

Check de trailer. 

© Streamz

Meer kijktips: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '