Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play/VRT

Van de interactieve reeks 'Assisen' tot het nieuwe seizoen van 'Restaurant Misverstand'.

OVERZICHT: 7 kijktips die je op tv wil meevolgen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De Zin om te zien was er een weekje tussenuit, maar we zijn terug met een nieuw overzicht! Vandaag vertellen we je welke programma’s je sinds vorige week en vanaf deze week wil meevolgen op televisie. Van jagen op de Masked Singer tot het nieuwe seizoen van ‘Restaurant Misverstand’: er is voor elk wat wils!

Restaurant Misverstand

Dieter Coppens en chef-kok Seppe Nobels openen opnieuw ‘Restaurant Misverstand’, op een gloednieuwe locatie in Antwerpen en met acht nieuwe medewerkers die allemaal de diagnose jongdementie kregen. Door hun ziekte moeten ze vaak verplicht stoppen met werken, vallen hobby’s en vrienden weg en krijgt vooral hun zelfvertrouwen een stevige deuk. Met het programma willen ze tonen wat ze wél nog kunnen.

Vanaf 6 februari elke maandag omstreeks 20u40 op Eén.

Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u

In dit nieuwe programma met Ruth Beeckmans als presentatrice krijgen acht verliefde koppels de kans van hun leven. De ene helft van het koppel denkt dat ze gewoon een romantisch weekendje weg zijn om hotels te beoordelen terwijl de ander zijn of haar partner totaal onverwachts ten huwelijk vraagt. En de grootste twist? De koppels stappen 24 uur na het aanzoek al in het huwelijksbootje op een droombestemming zoals Senegal, Malaga en Cyprus. En dat met familie én vrienden erbij.

Elke dinsdag omstreeks 20u35 op VTM.

Heb je de eerste aflevering gemist? Je kan ‘m via VTM GO herbekijken!

Assisen

In deze nieuwe interactieve fictiereeks beslist de kijker over schuld of onschuld. Jij bent de rechter samen met de rest van kijkend Vlaanderen. Er is één vermoorde, één beschuldigde en heel wat getuigen. Wie spreekt de waarheid?

Vanaf 8 februari elke woensdag omstreeks 21u op Play4.

Tulpen uit Antwerpen

In deze muziekwedstrijd coveren Vlaamse en Nederlandse artiesten songs van hun collega’s van vroeger en nu. Alles kan en mag binnen alle genres, zolang het maar een Nederlandstalig nummer is. Aan Vlaamse kant doen Willy Sommers, OLIVIA, Helmut Lotti, MAKSIM, Christoff, Lady Linn, Loredana, Barbara Dex, Mama’s Jasje, Belle Perez, Cleymans & Van Geel, Bart Peeters, Astrid Stockman, Karen Damen, Clouseau, Franky De Smet-Van Damme, Grace en Brysa mee. Aan Nederlandse kant zijn dat namen zoals Bizzey, Eva Simons en Kris Kross Amsterdam.

Vanaf 9 februari elke donderdag omstreeks 21u op Play4.

Eenmaal andermaal

Jacques Vermeire en Axel Daeseleire bundelen in het tweede seizoen opnieuw hun liefde voor kunst en antiek en gieten die passie in ‘Eenmaal Andermaal’. Dit seizoen wagen onder andere Koen Wauters, Francesco Planckaert, Natalia, Margriet Hermans, Jamie-Lee Six, Barbara Sarafian en Herman Verbruggen zich aan de uitdaging.  Ze zoeken tweedehands hebbedingen om nadien te pimpen en met zoveel mogelijk winst te verkopen. En dat natuurlijk met de begeleiding van Jacques of Axel.

Elke donderdag omstreeks 20u35 op VTM.

Heb je de eerste aflevering of zelfs het eerste seizoen gemist? Je kan de afleveringen via VTM GO herbekijken!

The Masked Singer

In het derde seizoen van ‘The Masked Singer’ is een nieuwe speurtocht van start gegaan. In totaal hebben we veertien figuren te ontmaskeren. Champignon, Leeuw, Groot Licht, Soaperstar... Wie zit er achter deze maskers?

Elke vrijdag live omstreeks 20u35 op VTM.

Heb je de eerste aflevering of zelfs de eerste twee seizoenen gemist? Je kan de afleveringen via VTM GO herbekijken.

The Greatest Dancer van Vlaanderen

In ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’ moeten de kandidaten tijdens de audities een publiek van 700 mensen overtuigen, want zij beslissen! Als minstens 75 procent van het publiek ‘ja’ stemt, dan gaat de spiegel waarachter de dansers optreden open en krijgen ze de kans om ook de coaches te overtuigen. Op het einde van de vijf auditie-afleveringen kiezen de coaches elk hun top drie om verder mee te werken.

Elke zaterdag omstreeks 20u20 op Eén.

Heb je de eerste aflevering gemist? Je kan ‘m via VRT Max herbekijken!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '