Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz/Hulu/VRT

Terwijl er vorige week helemaal niets nieuws van start ging op televisie, is dat deze week helemaal anders!

Van ‘The Handmaid’s Tale’ tot ‘Ze Zeggen Dat’: deze tv-programma’s wil je niet missen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Terwijl er vorige week helemaal niets nieuws van start ging op televisie, is dat deze week helemaal anders! We krijgen maar liefst zeven reeksen die we kunnen (beginnen) volgen. Van het nieuwe seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ en ‘Ze Zeggen Dat’ tot het gloednieuwe ‘Dansaertvlamingen’: deze tv-programma’s wil je niet missen

Een jaar op zee

Wim gaat met vissers uit Zeebrugge, Oostende en Nieuwpoort mee aan boord en leert een van de oudste beroepen ter wereld. Maar het is geen te onderschatten job. De schepen varen uit met vijf à zes bemanningsleden aan boord en blijven vaak dagen- of wekenlang op zee. Elke twee à drie uur halen ze de netten boven, maken ze de vangst schoon, wordt alles gesorteerd en in het koelruim weggestoken. Wim praat met de vissers over de avonturen die ze meemaakten, over levenslange vriendschappen, de vrijheid en ook het gemis.

Vanaf 27 maart elke maandag omstreeks 20u40 op Eén.

kijktips

New Amsterdam

Het vijfde seizoen van ‘New Amsterdam’ kan je vanaf deze week meevolgen op Play5! Aan de start van het seizoen zien we hoe Bloom, Iggy en Reynolds zich achter Max scharen na Helens beslissing. Ondertussen helpen Reynolds en Wilder een jonge terminale patiënt om zijn droom te verwezenlijken.

Vanaf 29 maart elke woensdag omstreeks 20u35 op Play5.

kijktips
© Play5

Ze Zeggen Dat

Andy Peelman en Dina Tersago gaan na welke beweringen en urban legends we nu wel of niet mogen geloven, want ze zeggen dat... En de eerste is een klassieker: Jack had niet moeten sterven in de wereldberoemde film ‘Titanic’, maar gewoon mee op het hout moeten kruipen met Rose. Is dat zo? Andy en Dina zoeken het uit!

Vanaf 30 maart elke donderdag omstreeks 20u35 op VTM.

kijktips
© VTM

Vlaanderen Vakantieland

In het nieuwe seizoen gaan Laura Govaerts, Maureen Vanherberghen en Jelle Mels opnieuw op pad met een bekende Vlaming: Sven de Leijer, Loredana, Dominique Van Malder, Viktor Verhulst, Lynn Van den Broeck, Sandra Bekkari, Titus De Voogdt, Sam De Bruyn, Ruth Becquart, Tess Elst, Lotte Vanwezemael, Malik Mohammed en comédienne Dena Vahdani komen allemaal aan bod. Samen ontdekken ze de mooiste en interessantste plekjes van een streek.

Vanaf 1 april elke zaterdag omstreeks 18u40 op Eén.

kijktips

Dansaertvlamingen

De nieuwe sketchreeks ‘Dansaertvlamingen’ drijft de spot met millennials en hun privileges groot en klein. Hun grootste sterkte is zelfspot en dat bewijst ook deze satirische reeks.

De eerste twee afleveringen zijn zaterdag 1 april omstreeks 21u15 te zien op Play4. Alle acht afleveringen bekijk je via Streamz.

kijktips
© Streamz

The Rookie: Feds

In deze dramaserie wordt speciaal agent Simone Clark, de oudste rookie bij FBI Academy, toegewezen aan het kantoor in Los Angeles.

Vanaf 2 april elke zondagavond omstreeks 20u25 op Play5.

kijktips

The Handmaid’s Tale

In het vijfde seizoen is June levend en wel uit Gilead geraakt en heeft ze wraak genomen op commandant Waterford. Nu zet ze haar strijd verder om haar dochter Hannah terug te krijgen. Ondertussen krijgt men sympathie voor Serena en neemt de invloed van Gilead in Canada toe.

Vanaf 2 april elke zondagavond omstreeks 22u op Canvas.

kijktips
© Hulu

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '