Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Vlaamse topseries, gloednieuwe films voor tijdens je girls nights en golden oldies: Netflix pakt uit in april.

KIJKTIPS: deze series en films komen in april naar Netflix

Kan je geloven dat het al het laatste weekend van maart is? Maar hé, een nieuwe maand betekent ook veel nieuws op Netflix! De streamingdienst zorgt voor mooie vooruitzichten met gloednieuwe films en series, Vlaamse topseries en enkele golden oldies.


Als je ’t ons vraagt, moet je deze nieuwe toevoegingen snel op je kijklijstje zetten.

‘Chilling Adventures of Sabrina’ (deel 2)


Heks Sabrina, ofwel Kiernan Shipka, is vaanf 5 april terug met een tweede seizoen vol chilling avonturen.

© Netflix

‘Special’


‘Special’ is een unieke coming-of-ageserie over een jonge, homoseksuele kerel met een beperking die op zoek is naar het leven dat hij echt wilt. De serie werd geproduceerd door Jim Parsons, die je kent als Sheldon in ‘The Big Bang Theory’. ‘Special’ is vanaf 12 april op Netflix te vinden.

© Netflix

‘The Perfect Date’


Een romantische komedie met Noah Centineo en Camila Mendes: kan een film nog meer ‘Girls night!’ schreeuwen? We think not. ‘The Perfect Date’ staat vanaf 12 april op Netflix.

© Netflix

‘Someone Great’


Nog eentje voor je girls night is ‘Someone Great’. Gina Rodriguez, die je misschien kent van ‘Jane The Virgin’, speelt muziekjournaliste Jenny, die na een break-up en voor een verhuis nog één legendarische nacht wil beleven in New York. Je vindt ‘m vanaf 19 april op Netflix.

© Netflix

‘Gevoel voor tumor’


Keek je vorig jaar op zondagavond naar ‘De Mol’? Dan is het goed mogelijk dat je ‘Gevoel voor tumor’ niet zag, en dat is zonde. Gelukkig vind je de Vlaamse serie over de strijd tegen kanker van de 25-jarige Tristan vanaf 1 april op Netflix.

© VRT

‘In Vlaamse velden’


Eén zond ‘In Vlaamse velden’ al twee keer uit: een eerste keer in 2014, een tweede keer in 2018. Mocht je de oorlogsserie met Lize Feryn toch nog niet gezien hebben of vond je ze zo goed dat je ze wil herbekijken, dan kan dat vanaf 1 april op Netflix.

© VRT

‘Pitch Perfect 2’


They’re back, pitches! Ondertussen zou er al een vierde deel in de maak moeten zijn, maar in afwachting herbekijken we met plezier ‘Pitch Perfect 2’. Vanaf 2 april op Netflix!

© Universal Pictures

‘Les Misérables’


Liefhebbers van musical kunnen hun hart ophalen, want de Oscar-winnende film ‘Les Misérables’ zal volgende maand op Netflix verschijnen. Vanaf 17 april zing je mee met Anne Hathaway en Hugh Jackman.

© Universal Pictures

 

[td_smart_list_end]

Meer op Netflix: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '